تمام مناطق تهران

حساب کاربری

برقکار سوهانک

برقکار سوهانک

اعزام برقکار سوهانک به صورت شبانه روزی 

برقکار سوهانک

سوهانک یک محدوده در شمال تهران و منطقه یک است. در این محدوده آثار باستانی هایی یافت شده است. این محدوده بسیار خوش آب و هوا است این محدوده بافت قدیمی دارد اما ساختمان ها اصولا نو ساز هستند و اگر میخواهید در این محدوده یک واحد آپارتمان داشته باشید باید از وضیعیت  مالی خوبی برخورد دار باشید.

سوهانک از شمال با دامنه های جنوبی البرز از غرب با اقدسیه و از شرق با گردنه قوچک و از جنوب با  برقکار ازگل و بلوار ارتش همجوار است. 

(اگر به برقکار سوهانک برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

توانایی سیم کشی و نصب دوربین مداربسته

نصب تجهیزات دزدگیر به مرکز کنترل

در این قسمت نحوه نصب تجهیزات دزدگیر اماکن به مرکز کنترل تشریح می گردد.

زون 1 ( Zone ) 

ترمینال اول مربوط به زون ۱ می باشد. به این زون می توان انواع سنسورها را نصب نمود اما در حالت استاندارد باید یک سنسور مگنت را به این زون متصل نمود. سنسور مگنت روی درب قرار می گیرد و قابلیت نصب دینگ دانگ ( Chime) را دارد. این قابلیت باعث می شود که در هنگام ورود یک شخص از درب، دستگاه ورود آن را به صورت یک صدای دینگ دانگ اعلام نماید این کار بوسیله برنامه ریزی با ریموت کنترل انجام می شود.

زون ۲ ( Zone )

ترمینال دوم مربوط به زون ۲ می باشد. این زون را علاوه بر قابلیت نصب به انواع سنسورها باید به سنسور شوک متصل نماییم. شوک سنسور معمولا روی شیشه جهت جلوگیری از شکستن آن نصب می شود.

اعزام برقکار سوهانک به صورت شبانه روزی زیر نیم ساعت.

زون ۳ (Z3)

ترمینال سوم مربوط به زون ۳ می باشد. به این زون یک سنسور چشمی متصل می کنیم. یک سیم از زون را به ترمینال alarm سنسور وصل می کنیم. قسمت alarm و Tamper را با هم سری می کنیم و ترمینال دیگر زون ۳ را به سر دیگر ترمینال alarm متصل می نماییم. با این کار علاوه بر عملکرد صحیح سنسور اگر سارق قصد باز کردن کاور سنسور چشمی را جهت تخریب آن داشته باشد بلافاصله مدار باز می شود و مرکز کنترل، آژیر را به صدا در می آورد. از ترمینال AUX مرکز کنترل یک ولتاژ ۱۲ ولت که مستقیم نیز می باشد را با رعایت قطب مثبت و منفی به تغذیه سنسور وارد می کنیم.

اعزام برقکار سوهانک در تعطیلات.

زون ۴ (Z4) 

دو ترمینال آخر مربوط به زون ۴ است. معمولا به زون ۴ یک سنسور دود متصل می شود. این یکی از امکانات سیستم های دزد گیر است که علاوه بر تشخیص می دهند به همین علت این زون باید به صورت ۲۴ ساعته یا شبانه روزی در مدار فعال باشد که این کار بوسیله برنامه ریزی سیستم دزدگیر انجام می شود. در سنسور دود نیز مانند سنسور چشمی از ترمینال AUX جهت تغذیه سنسور استفاده می شود و زون ۴ به ترمینال های N.C و C در سنسور وصل می شود. از ترمینال NO هیچ استفاده ای نمی شود.

اعزام برقکار سیار به تمام مناطق تهران زیر نیم ساعت حتی در تعطیلات.

ترمینال باتری

ترمینال باتری به طور مستقیم به قطب های باتری متصل می شود. یعنی قطب مثبت باتری به ترمینال + و قطب منفی باتری به ترمینال – متصل می شود.

ترمینال آژیر

آژیرهای سیستم اعلام سرقت شامل سایرن و بلندگو می باشد. سایرن و بلندگو توسط دو سیم به ترمینال های مربوط به خود در سرور متصل می شوند اما در نصب سایرن باید حتما قطب مثبت و منفی را رعایت نمود در غیر اینصورت کار نمی کند. 

اعزام برقکار سوهانک برای نصب انواع آژیر.

تلفن کننده برقکار سوهانک

برای نصب دستگاه تلفن کننده باید ابتدا تغذیه دستگاه را وصل نمود. برای این کار باید ترمینال مثبت و منفی باتری را به قطب های مشابه در تلفن کننده متصل نماییم. سپس یک خط تلفن را به قسمت Telephone دستگاه وصل می کنیم در انتها باید سیستم تحریک دستگاه تلفن کننده را وصل کنیم. بدین منظور باید ترمینال مثبت سایرن در سرور به قسمت مثبت ترمینال دستگاه تلفن کننده وصل شود. ترمینال Tigger منفی دستگاه تلفن کننده بلا استفاده می ماند مگر اینکه بخواهیم از تحریک منفی دستگاه کنترل استفاده کنیم.

اعزام تعمیر کار برق به تمامی محدوده های منطقه یک تهران. 

کاربری سیستم دزدگیر

پس از نصب و راه اندازی سیستم دزد گیر باید بتوان از آن استفاده نمود. سیستم دزدگیر سه حالت کاری روشن، خاموش و نیمه خاموش دارد. علاوه بر این باید با برنامه ریزی دزدگیر آشنا بود تا از تمامی امکانات آن بهره برداری لازم بعمل آید. حال به بررسی اجزای کاربری مرکز کنترل می پردازیم :

نشانگرهای LED: نشان دهنده وضعیت دزدگیر

نشانگر Power : نشان دهنده فعال بودن برق شهر

نشانگر (RAM): دستگاه روشن است. در حالت نیمه فعال این نشانگر به صورت چشمک زن است.

اعزام برقکار سوهانک باما.

اعزام برقکار سوهانک و برقکار ساختمان با پارس خدمت.

نشانگر (ALARM): در هنگام تحریک سیستم دزدگیر و به صدا در آمدن آژیر، نشانگر آلارم روشن می شود. پس از پایان مدت آژیر ، این نمایشگر به صورت چشمک زن در می آید تا وقوع آلارم را به مخاطبین خود اعلام نماید.

نشانگرهای زون (Z1-Z2-Z3-Z4) : در حالت خاموش (DISARM) با تحریک سنسور هر نقطه و باز شدن مدار آن سنسور، چراغ زون مربوط به آن روشن می شود تا به مخاطبین خود خطر را در این ناحیه اعلام نماید.

طرز کار مرکز کنترل : مرکز کنترل دارای سه حالت کاری است :

  1. روشن (فعال ARM )
  2. خاموش ( غیر فعالDISARM )
  3. نیمه خاموش ( نیمه فعال PARTSET )

برای هدایت دزدگیر به حالت های کاری باید از دستگاه ریموت کنترل استفاده نماییم و بوسیله ۳ شاسی روی آن مرکز کنترل را به حالت مورد نظر هدایت کنیم .

حالت روشن برقکار سوهانک

با فشار شاسی فعال (ARM) روی ریموت کنترل، دستگاه با یک آژیر روشن شدن خود را اعلام می کند. اگر سنسورها تحریک نشده باشند و مدار آنها بسته باشد، سرور به طور کامل روشن می شود و نشانگر ARM روشن می شود و این یعنی همه زون ها فعال هستند.

اگر سنسورها تحریک شده باشند، مدار آنها قطع می شود. به همین دلیل به محض فعال کردن دزدگیر آژیر به صدا در می آید. در این حالت نشانگر مربوط به زون تحریک، روشن می شود و در این حالت باقی می ماند. برای خروج از این حالت و راه اندازی مجدد دزد گیر باید یک بار غیر فعال و سپس فعال شود.

اعزام برقکار سوهانک برای نصب دوربین مداربسته.

حالت خاموش

با فشار دادن شاسی خاموش (DISARM) روی ریموت کنترل، دستگاه با دو تک آژیر، خاموش شدن خود را اعلام می نماید. اگر در هنگام روشن بودن، دستگاه آلارم داده باش با یک تک آژیر اضافه، دستگاه این موضوع را اعلام می کند. در این حالت اگر زون ۴ در وضعیت ۲۴ ساعته باشد در صورت تحریک، دستگاه یک بار آلارم می دهد که با فشار شاسی خاموش روی ریموت کنترل آلارم قطع می شود و آن زون غیر فعال می شود. برای فعال شدن آن زون باید دستگاه را یک بار خاموش و روشن نمود.

اعزام برقکار سوهانک و برقکار فوری به تمام محدوده های منطقه یک تهران.

حالت نیمه خاموش

با فشار دادن شاسی نیمه خاموش (PARTSET) روی ریموت کنترل، دستگاه با یک بوق کوتاه که فقط از بلندگوی داخلی پخش می شود به حالت نیمه فعال می رود. در این حالت فقط زون ۱ و ۲ فعال خواهند بود. اگر زون ۴ در حالت ۲۴ ساعته باشد در این وضعیت نیز فعال خواهد بود و نشانگر ARM به صورت چشمک زن در خواهد آمد.

اگر یکی از زون ها تحریک شده باشد و مدار آن توسط سنسور مربوطه باز بماند، دستگاه برای آن ۲ دوره آژیر می زند و سپس آن زون را از مدار خارج می کند. هر زمان که آن زون رفع تحریک شد، دوباره به مدار باز می گردد. باز و بسته شدن زون می تواند به دفعات موجب ایجاد آلارم شود.

اعزام برقکار سوهانک و برقکار آنلاین برای نصب و تعویض انواع سیستم اعلام حریق. 

دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته یا CCTV که مخفف کلمات (Closed circuit television ) است به سیستمی گفته می شود که در آن یک مدار برای نمایش تصویر حاصل از دوربین در تلویزیون ایجاد می شود و چون مخاطبین آن محدود می باشد به آن تلویزیون مدار بسته می گویند اما به طور عام به نام دوربین مدار بسته شناخته می شود.

ساده ترین نوع دوربین مدار بسته متشکل از یک دوربین، کابل رابط و مانیتور می باشد. تصاویر توسط دوربین ثبت شده و توسط کابل به مانیتور رسیده و نمایش داده می شوند.

اعزام برقکار سوهانک برای نصب انواع دوربین مداربسته.

 

برقکار
( برقکار سوهانک )

استفاده از سیستم تلویزیون مدار بسته که از این پس به آن دوربین مدار بسته می گوییم به منظور حفاظت، حراست و ایمنی، کنترل، مدیریت و نظارت ، آموزش و تحقیقات بکار می رود.

از مهمترین علل استفاده از دوربین مدار بسته می توان به موارد ذیل اشاره نمود :

  • کنترل افراد
  • کنترل محیط
  • کنترل تجهیزات
  • کاهش نیروی انسانی
  • برقکار سوهانک
  • کاهش هزینه ها
  • پیشگیری از سرقت
  • برقکار سوهانک 
  • پیشگیری از جرم
  • مقاصد علمی
  • انتقال تصویر

سیستم دوربین مدار بسته از اجزای مختلفی تشکیل شده است که اگر بخواهیم بطور کلی آنها را نام ببریم عبارتند از :

  1. دوربین
  2. لوازم جانبی دوربین
  3. تجهیزات ارتباطی
  4. نمایشگر
  5. تجهیزات کنترلی
  6. برقکار سوهانک 
  7. تقسیم کننده های تصویر
  8. سیستم ضبط و مدیریت تصاویر

    هر کدام از این اجزا خود از قسمت های مختلف دیگری تشکیل شده است که به طور کامل به آنها می پردازیم.

دوربین (camera) 

در سیستم نظارتی و حفاظتی عبارتست از وسیله ای که نور حاصل از تصویر را دریافت می کند. این نور پس از عبور از یک لنز به سنسور تابیده می شود. سنسور نور حاصل از تصویر را به صورت سیگنال صدا و تصویر تبدیل می نماید. حال اگر این سیگنال را توسط سیم های رابط به یک مانیتور انتقال دهیم در آنجا نمایش داده می شود. ساختمان داخلی دوربین مدار بسته از اجزای مختلفی تشکیل شده است:

  • بدنه
  • برقکار سوهانک
  • لنز
  • سنسور
  • اعزام برقکار سوهانک و برقکار شبانه روزی به سراسر تهران برای نصب انواع آیفون صوتی 

یکی از مهمترین اجزای دوربین مدار بسته سنسور است. سنسور از هزاران ردیف کوچک از دیودهای حساس به نور تشکیل شده است. این دیودها به فتوسل معروف هستند. فتوسل ها به تابش نور حساس بوده و هرچه نور تابیده شده به آن شدت بیشتری داشته باشد، بار الکتریکی بیشتری در آن انباشته می شود. سنسور دوربین های CCTV به دو نوع هستند:

  • Cmos
  • CCD

سنسورهای Cmos نسبت به سنسورهای CCD دارای توان مصرفی کمتری هستند اما کیفیت تصویر سنسورهای CCD بالاتر می باشد و به همین دلیل قیمت دوربین های مدار بسته با سنسور CCD معمولا گرانتر است. دوربین های مدار بسته با توجه به نوع عملکرد و کاربردی که دارند دارای مشخصه های مختلفی می باشند که باید با آنها آشنا باشیم .این مشخصه ها عبارتند از:

  • وضوح
  • حساسیت
  • فرمت تصویر
  • سیستم رنگ
  • برآمدگی

وضوح برقکار سوهانک 

وضوح ، رزلوشن با کیفیت تعداد نقاط تشکیل دهنده تصویر است که آنرا پیکسل می نامند. در دوربین های مدار بسته وضوح را با TV line نشان می دهند. تی وی لاین عبارتست از تعداد خطوطی که برای نمایش تصویر بکار برده می شود. هر چقدر مقدار آن بیشتر باشد کیفیت و وضوح تصویر نیز بهتر است. تی وی لاین را با اعداد استانداردی ۳۲۰ – ۴۸۰ – ۵۲۰ و مقادیر دیگر نشان می دهند.

اعزام برقکار سوهانک به صورت شبانه روزی.

حساسیت

به مقدار وضوح تصویر در نورهای مختلف حساسیت دوربین می گویند. در محیطی که دوربین نصب می شود وضوح تصویر نیز خوب است اما اگر نور محیط کم باشد وضوح تصویر مناسب نیست. در اینجا دو موضوع مطرح است. یکی دوربین های دید در شب که در حال حاضر تمام دوربین های تولیدی این امکان را دارند. و دیگری وضوح تصویر در نورهای متغیر و ضد نور است که باعث ایجاد امکانات جدید برای دوربین ها شده است.

(اگر به برقکار دزاشیب و برقکار سوهانک برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

فرمت تصویر 

سنسور یا حسگر درون دوربین قرار دارد که اگر کاور روی آن را باز کنیم قابل مشاهده است. هر سنسور دارای یک اندازه است که برحسب اینچ بیان می شود به این اندازه فرمت تصویر می گویند، معمولی ترین اندازه های تصوير “3/1 و “4/1 است. نکته اینکه فرمت تصویر یک دوربین باید با لنز آن یک باشد.

اعزام برقکار سوهانک شبانه روزی 

سیستم رنگ

بطور استاندارد سه سیستم رنگ بنام NTSC – SECAM – PAL وجود دارد. هر کدام از این سیستم ها دارای یک ابعاد تصویر هستند که هنگام نمایش تصویر دوربین در مانیتور ها بکار می رود. در حال حاضر بدلیل پیشرفت مانیتور ها سیستم نمایش تصویر به طور اتوماتیک در دوربین ها انتخاب می شود.

برآمدگی

MOUNT به معنای برآمدگی است. دوربین های مدار بسته از نظر برآمدگی به دو دسته تقسیم می شوند:

C-MOUNT : فاصله لنز تا سنسور ۱۲٫۵ میلی متر است.

CS MOUNT : فاصله لنز تا سنسور ۱۷.۵ میلی متر است.

برای نصب لنز بر روی دوربین باید بدانیم که دوربین از کدام استاندارد استفاده می کنند در غیر اینصورت دچار اشتباه می شویم.

اعزام برقکار سوهانک و اعزام برقکار به تمام مناطق تهران با پارس خدمت. 

دوربین (camera)  برقکار سوهانک
مانیتور (monitor) برقکار سوهانک
اسلاید قبلی
اسلاید بعدی

انواع دوربین

دوربین های مدار بسته با توجه به عملکرد و شکل ظاهری دارای انواع مختلفی می باشند که با توجه به پیشرفت روز افزون بر انواع آن افزوده شده است. دوربین ها به انواع ذیل تقسیم بندی می شوند :

  • پین هول
  • مینیاتوری
  • صنعتی
  • دام
  • زوم
  • بی سیم 
  • شبکه
  • دید در شب

حال به بررسی انواع دوربین های مذکور می پردازیم :

1- پین هول

دوربین پین هول (Pin hole) به دوربینی اطلاق می شود که برای تصویر گرفتن نیاز به فضایی به اندازه یک سوزن دارد در واقع دوربین پین هول یک دوربین مخفی و جاسوسی است که قابلیت برداشت صدا را هم دارد اما چون به صورت مخفی بکار می رود صدا را با کیفیت پایینی دریافت می کند.

اگر فیش قرمز را به آداپتور تغذیه متصل کنیم و فیش های صدا و تصویر را به یک نمایشگر، می توانیم تصویر خروجی را مشاهده کنیم.

اعزام برقکار سوهانک برای نصب آیفون تصویری 

برقکار تهران برج
( برقکار سوهانک )

 

2-دوربین مینیاتوری

دوربین مینیاتوری ( Miniatury) به معنای دوربین کوچک و زیبا است اما کمی از دوربین پین هول بزرگتر است. این دوربین نیز قابلیت برداشت صدا و تصویر را دارد و با ولتاژ 12 V DC کارمی کند. دوربین مینیاتوری دارای لنز Fix است که توسط کارخانه به صورت فابریک روی آن قرار می گیرد و بهتر است آنرا تعویض نکنیم.

بر سر راه کابل دوربین مینیاتوری و پین هول یک اسپلیتر (Spliter) قرار دارد که ولتاژ 1212V DC را به 5VDC تبدیل می کند و در نهایت یک کابل سه سیمه از دوربین خارج می شود که دارای فیش های RCA سه رنگ می باشد که عبارتند از :  

  • فیش زرد : تصویر خروجی
  • فیش سفید : صدای خروجی
  • فیش قرمز : منبع تغذیه

اعزام برقکار تهران و برقکار سوهانک به صورت شبانه روزی حتی در تعطیلات.

3-دوربین صنعتی

دوربین صنعتی(Industrial) در مکان های بزرگ و یا نسبتا بزرگ داخلی و خارجی کاربرد دارد. تمامی مشخصات و ویژگی های این دوربین با دوربین های پین هول و مینیاتوری یکی است و تنها فرق بین آنها لنز قابل تعویض روی این دوربین ها است که امکان دید و فوکوس بیشتر را برای آنها فراهم می کند به همین علت به آنها دوربین های صنعتی می گویند. همچنین این دوربین ها دارای دسی بل (db) بالاتری هستند پس می توانیم کابل بلندتری را برای آنها در نظر بگیریم.
دوربین های صنعتی به دو دسته تقسیم می شوند :
 صنعتی
 نیمه صنعتی
دوربین های نیمه صنعتی معمولا کمی کوچکتر از دوربین های صنعتی هستند. دوربین های نیمه صنعتی قابلیت برداشت صدا و تصویر را دارند، دوربین صنعتی فقط قابلیت برداشت تصویر را دارد. لنز بکار رفته در دوربین های صنعتی از نوع Focal (fix) و یا Varifocal می باشد. این لنزها قابل تعویض و تنظیم می باشند و فاصله کانونی آنها می تواند در محدوده های لنزهای واید و تله باشد. در پشت دوربین های صنعتی یک پانل برای تنظیمات وجود دارد که دارای قسمت های مختلفی است:
 خروجی تصویر : خروجی تصویر بصورت فیش BNC
 سوییچ Dc – vide : جهت انتخاب نوع IRIS
 منبع تغذیه : ورودی تغذیه
 اتو آیریز : عمل آیریز یا تنظیم نور را بطور اتوماتیک انجام می دهد.

4- دوربین دام ( برقکار سوهانک )

دوربین دام (Dome) به صورت گنبدی هستند. کاور دام شامل یک پایه ، طلق و آفتابگیر است و دوربین های CCTV درون این کاور گنبدی قرار می گیرند که می تواند از نوع پین هول، مینیاتوری، فیبری و یا فابریک شرکتی باشد. دوربین های دام معمولا بر روی سقف نصب می شوند.

دوربین های دام به دو صورت موجود هستند :

  • ثابت ( fix Dome )
  • برقکار سوهانک 
  • متحرک (Speed Dome)

پیشرفته ترین دوربین های دام از نوع speed Dome یا fast Dome می باشند. این دوربین ها قابلیت چرخش و حرکت به دو حالت افقی و عمودی را دارند. در حالت افقی ۳۶۰ درجه و در حالت عمودی تا ۹۰ درجه حرکت می کنند و همچنین قابلیت بزرگنمایی به صورت اپتیکال و دیجیتال را دارند و به دو صورت در بازار وجود دارند:

  • دیواری
  • سقفی

(اگر به برقکار دربند برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

5-دوربین زوم

دوربین های زوم ( Zoom) به علت داشتن لنزهای زوم دار می توانند تصویر را با بزرگنمایی مورد نظر نشان دهند. واحد زوم X است و زوم دوربین ها معمولا برحسب یک عدد در کنار حرف X نشان داده می شود. به طور مثال 20x به این معناست که این دوربین تا ۲۰ برابر تصویر را بزرگنمایی می کند. دوربین های زوم فقط قابلیت برداشت تصویر را دارند.

6-دوربین بی سیم

در دوربین های بی سیم (wirless) ارتباط دوربین با نمایشگر به صورت بدون سیم انجام می شود. دوربین بی سیم از دو قسمت تشکیل شده است :

  • فرستنده (Transmitter)
  • گیرنده (Reciver)

قسمت دوربین یا فرستنده تصاویر حاصله را به صورت امواج الکترومغناطیسی با فرکانس معینی می فرستد و گیرنده که روی نمایشگر قرار می گیرد، این تصاویر را دریافت نموده و به نمایشگر می دهد. منبع تغذیه دوربین های بی سیم معمولا باتری کتابی (9v) است که با توجه به مصرف کم این دوربین تا چندین ساعت می تواند به کار خود ادامه دهد. به علت حساسیتی که این دوربین ها دارند بین فرستنده و گیرنده نباید مانعی وجود داشته باشد تا تصاویر بخوبی پخش گردند. دوربین بی سیم در بردهای مختلفی وجود دارد.

لیست قیمت های برقکار ساختمان در تهران را در پارس خدمت مطالعه کنید 

7-دوربین شبکه برقکار سوهانک 

دوربین های تحت شبکه که معمولا با عنوان دوربین های IP نیز معرفی می شوند را می توان متشکل از یک دوربین و یک کامپیوتر که با هم ترکیب شده اند توصیف کرد. بخش های اصلی یک دوربین تحت شبکه شامل یک لنز، یک سنسور تصویر، یک یا چند پردازشگر و یک حافظه می باشد. از پردازشگرها برای پردازش تصویر، فشرده سازی و ذخیره تصاویر، آنالیز ویدیویی تصاویر و قابلیت های تحت شبکه استفاده می شود. از حافظه برای ذخیره سازی firmware دوربین های تحت شبکه و همچنین برای ضبط تصاویر در خود دوربین و بدون نیاز به ابزار ذخیره سازی پشتیبان استفاده می شود.
در مورد دوربین های تحت شبکه ما نیازی به دستگاه مرکزی DVR نداریم. در واقع دوربین های تحت شبکه از طریق کابل های شبکه با کامپیوترهای موجود تبادل اطلاعات می نمایند. حتی دوربین های جدیدتر با استفاده از تکنولوژی POE برق مصرفی خود را نیز از طریق کابل شبکه تامین می نمایند و حتی برخی از آنها از طریق تکنولوژی WI-FI بصورت بیسیم به شبکه متصل می شوند.
دوربین های تحت شبکه را می توان طوری تنظیم کرد که تصاویر ویدیویی را از طریق شبکه IP منتقل کنند تا در محل دیگری به صورت زنده تصاویر آنها را مشاهده نمود و هم چنین می توان تصاویر را به صورت دائمی یا طبق برنامه زمانی، در زمان رخ دادن اتفاق و یا با دستور کاربر ضبط کرد. تصاویر گرفته شده را می توان با فرمت های JPEG متحرک، 4-MPEG و یا 264.H و از طریق پروتکل های مختلف شبکه منتقل کرد و یا به صورت تصاویر JPEG منحصر به فرد، بوسیله ی FTP،e-mail و یا HTTP آپلود کرد.

اعزام برقکار سوهانک به صورت شبانه روزی 

برخی دوربین های تحت شبکه علاوه بر قابلیت های تصویر برداری، امکانات مدیریت رویدادها و قابلیت های تصویری هوشمند از قبیل تشخیص حرکت، تشخیص صدا، اعلام خطر و ردگیری اتوماتیک را نیز دارند. همچنین اغلب دوربین های تحت شبکه قابلیت اتصال به تجهیزات خارجی مانند سنسورها و رله ها را از طریق پورت ورودی / خروجی نیز دارند. امکانات دیگر شامل قابلیت های صوتی و امکان استفاده از تغذیه تحت شبکه (PoE) می باشد. هم چنین قابلیت های امنیتی پیشرفته و امکانات مدیریت شبکه در برخی دوربین های تحت شبکه در نظر گرفته شده است.

دوربین های تحت شبکه مانند یک کامپیوتر دارای آدرسIP می باشند که مستقیما به یک شبکه متصل هستند و می توانند در هر نقطه ای که اتصال شبکه وجود دارد قرار گیرند. این دوربین ها با دوربین های Web camera تفاوت دارند، زیرا دوربین های وب تنها زمانی که بوسیله پورت USB یا پورت 1394 IEEE به یک کامپیوتر PC متصل باشند کار می کنند و برای استفاده از آنها باید نرم افزار مخصوص روی همان کامپیوتر نصب شود. در حالی که دوربین های تحت شبکه دارای وب سرور، FTP (پروتکل انتقال فایل) و قابلیت ارتباط از طریق ایمیل می باشند و همچنین شامل بسیاری از پروتکل های شبکه ای و امنیتی دیگر می باشند.

اعزام برقکار سوهانک برای نصب انواع دوربین مداربسته.

8-دوربین دید در شب

به دوربین هایی گفته می شود که امکانات دید در شب را دارند، دوربین دید در شب را IR نیز می گویند. IR مخفف Infrared یا امواج مادون قرمز است. در دوربین های دید در شب در کنار لنز، لامپ های ساطع کننده امواج مادون قرمز قرار دارند که امکان دید در شب را برای آنها فراهم می کنند اما در نور کم ممکن است تصاویر حاصله به رنگ سیاه و سفید و یا سبز مشاهده شوند.

حداقل روشنایی لازم برای عملکرد دوربین را واحد لوکس (lux) می نامند. لوكس واحد روشنایی است. روشنایی که یک لوکس میزان نوری است که از یک شمع در فاصله یک متری ساطع می شود. 

اعزام برقکار سوهانک برای نصب دوربین مدار بسته 

برای درک این موضوع با میزان لوکس نور برخی از محيط ها آشنا می شویم :

  • نور کامل خورشید : ۵۰۰۰۰ لوکس
  • نور در هوای ابری : ۱۰۰۰۰ لوکس 
  • اعزام برقکار سوهانک 
    • نور غروب : ۱۰ لوکس
    • نور استاندارد محیط : ۵۰۰ لوکس

    واحد نشان دهنده میزان قابلیت دید در شب در دوربین های مدار بسته با درصد بیان می شود و با IR نشان داده می شود. دوربین های معمولی بدون قابلیت دید در شب نظیر پین هول و مینیاتوری این میزان از IR 0.5تا 0.1 است. دوربین های دید در شب دارای IR 0 هستند.

    بطور مثال یک دوربین دید در شب برای فیلم برداری در یک انبار مسقف باید لوکس0.1% داشته باشد. دوربین های دید در شب با لوکس0.0% می تواند در تاریکی مطلق فیلم برداری کنند به همین دلیل دارای قیمتی بیشتر نسبت به مدل های مشابه هستند.

    تا اینجا انواع دوربین هایی که بررسی نمودیم می توانند در حال حاضر دارای امکانات دید در شب نیز باشند که این امر را می توان با دیدن لامپ های مادون قرمز در کنار لنز تشخیص داد. حتی جديداً دوربین های اسپید دام نیز قابلیت دید در شب تولید می شوند. قابلیت دید در شب یک نوع دوربین خاص نیست بلکه یک تکنولوژی است که در تمام دوربین های ساخت حال حاضر بکار می رود.

برقکار
( برقکار سوهانک )