اعزام برقکار شبانه روزی در تهران

تمام مناطق تهران

حساب کاربری

برقکار کاشانک

برق

اعزام برقکار کاشانک برای نصب و سیم کشی انواع سیستم برق با پارس خدمت.

کاشانک

کاشانک در شمال تهران ومنطقه یک تهران قرار دارد. این محدوده بسیار زیبا است زیرا طبیعت گردی بسیار زیبایی دارد جاهایی مانند (کاخ نیاوران و کاخ صاحبقرانه و موزه حوضخانه و…) این محدوده بسیار خوش آب و هوا است. 

کاشانک از شمال با رشته کوه البرز از غرب با نیاوران و حصار بوعلی و از شرق با دار آباد و شهرک گلها از جنوب با اتوبان ارتش و پاسداران همسایه است.

(اگر به برقکار کاشانک برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

نصب و سیم کشی سیستم برق اضطراری

برخی از سیستم های حساس و مهم در منازل و اماکن عمومی یا در ادارات و کارخانه ها باید هنگام قطع برق شهر به طریقی از یک منبع تغذیه دیگر استفاده کنند و به کار خود ادامه دهند. منابع تغذیه ای که وظیفه تامین برق را در هنگام قطع برق شبکه به عهده دارند منابع تغذیه اضطراری نامیده می شوند و به مجموعه این تجهیزات سیستم برق اضطراری می گویند.

اعزام برقکار کاشانک به صورت شبانه روزی.

منابع تغذیه اضطراری بسته به سیستم مورد تغذیه خصوصیات متفاوتی دارند. برخی از منابع برق اضطراری که از باتری برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می کنند فقط قادرند برای مدت محدودی بسته به مقدار مصرف سیستم مورد تغذیه برق آن را تامین نمایند ولی برخی دیگر قادرند به مدت نامحدودی تا زمان وصل شدن مجدد برق شهر برق اضطراری را تامین کنند. اینگونه سیستم ها دارای موتور مکانیکی و ژنراتور می باشند و تا زمانی که سوخت موتور مکانیکی تامین شود می توانند در محدوده قدرت نامی ژنراتور برق اضطراری را تامین نمایند. خصوصیت دیگری که منابع تغذیه اضطراری را از یکدیگر متمایز می کند مدت زمانی است که طول می کشد تا بعد از قطع برق شبکه برق اضطراری وصل شود. اعزام برقکار کاشانک و برقکار ساختمان به صورت شبانه روزی تمام مناطق تهران 

 برخی از این سیستم ها قادرند بدون تاخیر بعد از قطع برق شهر در عرض چند میلی ثانیه برق اضطراری را وصل نمایند. اینگونه منابع تغذیه اضطراری که معمولا انرژی خود را از باتری تامین می کنند در مکان هایی مانند اتاق عمل – اتاق کامپیوتر – ( برقکار کاشانک ) سیستم های نظامی و غیره مورد استفاده قرار می گیرند. در مقابل سیستم هایی که از موتور مکانیکی و مولد برای تولید برق اضطراری استفاده می کنند به دلیل اینکه موتور مکانیکی برای راه اندازی نیازمند زمان است دارای تاخیر در وصل برق اضطراری خواهند بود. لذا با توجه به خصوصیات و نیاز محل مورد استفاده، یکی از این سیستم ها یا ترکیبی از هر دو نوع ممکن است بکار رود.

اعزام برقکار کاشانک و برقکار فوری برای سیم کشی سیستم برق اضطراری.

برقکار
( برقکار کاشانک )

یکی از کاربردهای مهم برق اضطراری در سیستم های ایمنی و حفاظتی نظیر سیستم اعلام حریق ، سیستم دوربین مدار بسته و سیستم اعلام سرقت می باشد. معمولاً چون ولتاژ تغذیه این سیستم ها ولتاژ پایین DC و در محدوده 12،6 و 24 ولت می باشد لذا در خود تابلوی اصلی سیستم، محلی برای باتری های اضطراری در نظر می گیرند. این باتری ها به مدار الکترونیکی تابلو وصل می گردند و در زمان وجود برق شهر توسط سیستم شارژ و آماده نگه داشته می شوند و هنگام قطع شبکه بدون تاخیر وارد مدار شده و برق اضطراری سیستم را تامین می نمایند. مدت زمان تامین برق اضطراری بستگی به ظرفیت باتری های مورد استفاده و مصرف سیستم دارد. مشخصات باتری مورد نیاز معمولا در راهنمای پانل اصلی ذکر می گردد. در صورت طولانی شدن زمان قطع برق شهر در اینگونه سیستم ها باید قبل از اینکه شارژ باتری پایین بیاید و باتری کارایی خود را از دست بدهد آن را با باتری پر تعویض نمود.

اعزام برقکار کاشانک و برقکار تهران برای نصب انواع یو پی اس.

پارامترهای موثر در کیفیت برق

عملکرد صحیح کلیه تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی منوط به وجود یک ولتاژ عادی و بدون نوسان است. اگر ولتاژ برق دارای نوسان باشد، وسایل و تجهیزات برق و الکترونیکی آسیب می بینند و زودتر از موعد از بین می روند. بروز نوسان و عدم ثبات در ولتاژ برق به ۵ طریق می تواند ایجاد شده و ولتاژ شبکه را از حالت نرمال خارج نماید :

  • افزایش کوتاه مدت ولتاژ Surges : به مفهوم افزایش ۱۰ تا ۸۰ درصدی مقدار موثر ولتاژ برای مدت زمان ۱۰ میلی ثانیه تا یک دقیقه است .این خطا معمولاً به دلایلی از قبیل رعد و برق، قطع و وصل خطوط، تغییر و قطع و وصل بارهای سنگین اکتیو و راکتیو، قطع . وصل خازن ها و ترانسفورماتورها و تنظیم غلط دستگاه های کنترل ولتاژ در ژنراتورها و ترانسفورماتورها بروز می نماید و ممکن است سبب خرابی تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی و کامپیوترها گردد.
  • اعزام برقکار کاشانک و برقکار شبانه روزی برای نصب انواع یو پی اس.
  • افزایش بلند مدت ولتاژ: به هرنوع افزایش ولتاژ برای مدت زمان بیش از یک دقیقه اطلاق می شود. این خطا ممکن است سبب خرابی تجهیزات الکترونیکی، کاهش طول عمر لامپ ها – کابل ها – الکتروموتورها و خازن ها گردد. حداکثر افزایش مجاز در ۵ درصد است .
  • کاهش ولتاژ Sags : به مفهوم کاهش ۱۰ تا ۹۰ درصدی مقدار موثر ولتاژ برای مدت زمان ۱۰ میلی ثانیه تا یک دقیقه در حالت کوتاه مدت یا گذرا و بیشتر از یک دقیقه در حالت بلند مدت است. این خطا سبب کاهش سرعت موتورهای القائی ، کاهش نور لامپ ها و کاهش توان راکتیو تولیدی خازن ها می گردد.
  • قطعی کوتاه مدت ولتاژ : به مفهوم رسیدن ولتاژ به ۱۰ درصد مقدار نامی خود برای مدت زمان کمتر از یک دقیقه است. این خطا ممکن است روی تجهیزات الکترونیکی، خطوط تولید و روشنایی لامپ ها تاثیر نموده و عملکرد نامناسب آنها را منجر شود.

قطعی بلند مدت : این خطا ممکن است به علت قطع کلیدها، سوختن فیوزها و ترانسفورماتورها و خرابی مفصل و سرکابل ها بروز نموده و سبب جدا شدن بارها از شبکه می شود.

اعزام برقکار کاشانک و تعمیر کار برق به صورت شبانه روزی به تمام مناطق تهران.

  • برای جلوگیری از اعمال ولتاژ کم یا زیاد و غیر سینوسی به دستگاه ها و تجهیزات خطوط، از منابع تغذیه تنظیم شده استفاده می شود. در این صورت تجهیزات قدرتی و کنترلی آسیب ندیده و برق مطمئن سبب افزایش عمر مفید تجهیزات خط تولید و کیفیت محصولات تولید شده می باشد.
  • اعزام برقکار کاشانک برای نصب انواع خدمات برقی.

منابع تغذیه بدون وقفه (ups)

یو پی اس (Uninterruptable Power Supply= UPS) به معنی منبع تغذیه بدون وقفه می باشد. یو پی اس دستگاهی الکترونیکی است که به منظور تامین پیوسته انرژی مناسب برای مصرف کنندگانی که به اختلالات موجود در شبکه و قطع برق حساس می باشند، بکار می رود.

انواع یو پی اس برقکار کاشانک

یو پی اس ها از نظر نوع کاربری و تکنولوژی ساخت به ۳ گروه تقسیم می شوند :

  ١- سیستم های ON LINE

این سیستم ها شامل مبدل ولتاژ متناوب برق شهر AC به ولتاژ مستقیم DC به منظور شارژ باتری که رکتیفایر نام دارد .Rectifier باتری ها و مبدل ولتاژ مستقیم DC به ولتاژ متناوب AC جهت مصرف که اینورتر نام دارد Inverter می شود. در این سیستم ولتاژ متناوب برق شهر تکفاز یا سه فاز ابتدا وارد رکتیفایر شده تبدیل به ولتاژ مستقیم مورد نیاز باتری می شود پس از شارژ باتری این ولتاژ وارد اینورتر شده مجدداً تبدیل به ولتاژ AC می گردد. ولتاژ خروجی اینورتر به سمت مصرف کننده روانه می شود. با اینکار اولاً مصرف کننده از ولتاژ برق شهر ایزوله شده و نوسانات احتمالی به سمت آن هدایت نمی شود. ثانیاً در صورت قطع برق شهر، باتری وظیفه تامین ولتاژ DC مورد نیاز اینورتر را به عهده گرفته، بسته به توان مصرف کننده تا مدت زمان محدودی ( Run Time) ولتاژ مورد نیاز را تامین می نماید . بنابراین در این روش در تمام مدت مصرف کننده از طریق مدار UPS تغذیه می شود چه در زمان قطع برق و چه در زمان ولتاژ نرمال شهر. شبکه های بزرگ رایانه ای، لوازم حساس پزشکی، مخابراتی، سرورهای بسیار حساس و در مکان هایی که برق شهری دارای نوسانات زیاد و قطع و وصل های مکرر است از این سیستم استفاده می شود. همچنین در محیط های صنعتی که نوسانات مزاحم و غیر قابل اجتناب ناشی از عملکرد انواع پرس ها و دستگاه های سنگین و پرمصرف همواره مشکل ساز می باشد، استفاده از سیستم های ON LINE اجتناب ناپذیر است.

اعزام برقکار کاشانک و برقکار آنلاین برای نصب انواع یو پی اس.

۲-سیستم های (Double Conversion)

در این سیستم از یک مسیر موازی به صورت بای پس نیز استفاده می شود تا در صورت اضافه بار و یا شرایطی که سیستم UPS نتواند بار را تغذیه نماید، کلید مسیر موازیStatic Switch بسته شده ولتاژ برق شهر مستقیماً و یا پس از عبور از فیلترهائی به سمت مصرف کننده گسیل می شود.

برقکار کاشانک

۳-سیستم های (off Line)

کلیه تجهیزات سیستم های آنلاین در این سیستم نیز بکار می روند با این تفاوت که در اینجا و در حالت عادی برق شهر از طریق یک کلید دوطرفه به مصرف کننده منتقل می گردد، ورودی اینورتر خاموش است و تنها باتری ها در حال شارژ هستند. در مواقع خاص نظیر اختلال در شبکه یا قطع برق، کلید دو طرفه عمل نموده ورودی اینورتر وصل و مدار جایگزین را از طریق باتری است به مصرف کننده متصل می نماید. در شرایط ثبات نسبی شبکه برق شهری و مشکلات کمتر در محیط های تجاری و اداری و همچنین در شرایطی که تجهیزات مورد استفاده از درجه حساسیت کمتری برخوردار هستند و توجیه سرمایه گذاری بالا وجود ندارد از این سیستم استفاده می شود .

اعزام برقکار کاشانک برای نصب انواع یو پی اس با سامانه اعزام برقکار پارس خدمت.

برقکار
( برقکار کاشانک )

انتخاب یو پی اس

توان خروجی UPSها با واحد کیلو ولت آمپر KVA مشخص می گردد. همچنین مدت زمانی که UPS می تواند پس از قطع برق شهر مصرف کننده ها را روشن نگه دارد با واحد دقیقه از مشخصه های آن است و این زمان بستگی به توان مصرف کننده دارد. بطور مثال جدول زیر نشان می دهد UPSهای ساخت یک شرکت با توان 350 VA می تواند مصرف کننده ۶۰ وات را برای مدت 25 دقیقه و مصرف کننده ۲۱۰ وات را برای مدت ۳ دقیقه پس از قطع برق روشن نگه دارد. این زمان برای UPSهای 1000 VA برابر ۸۵ دقیقه و ۲۴ دقیقه است.

برق اضطراری برای منازل و اماکن بزرگ

در منازل و در مکان های عمومی مانند فروشگاه ها- هتل ها – بیمارستان ها و یا در قسمت هایی از ادارات و کارخانجات که نیاز به برق اضطراری دارند به دلیل بالا بودن مصرف نمی توان از باطری استفاده کرد. بنابراین باید از ژنراتور استفاده نماییم، که بر دو نوع می باشند:

  • ژنراتورهای کوچک (قابل حمل)
  • ژنراتورهای بزرگ (دیزل ژنراتور)
  • برقکار کاشانک 

١- ژنراتورهای کوچک

در اینگونه موارد باید توسط یک مولد، برق اضطراری را تامین کنیم. برای به گردش درآوردن این مولد ها از موتورهای مکانیکی استفاده می شود. هر چه توان الکتریکی خروجی بیشتر باشد باید موتور مکانیکی نیز قدرت بیشتری داشته باشد. برای ژنراتورهای کم قدرت که قابل حمل و نقل با (PORTABLE) می باشند و معمولا برای مراسمات یا در مکان هایی که فاقد برق شبکه می باشند استفاده می گردند از موتور های مکانیکی کوچک که مانند موتور یک موتور سیکلت می باشد استفاده می کنند.اعزام برقکار سیار و برقکار کاشانک شبانه روزی حتی در تعطیلات.

برق
( برقکار کاشانک )

٢-ژنراتورهای بزرگ

برای مصارف بالا که نیاز به موتور پر قدرت می باشد معمولا از موتور دیزل استفاده می شود.  اعزام برقکار کاشانک برای نصب انواع موتور برق.در این موارد ژنراتور و موتور دیزل به همراه سایر تجهیزات در اتاق مخصوصی قرار می گیرد. سوخت موتور های کم قدرت بنزین و موتور های دیزلی گازوئیل میباشد و تا زمانی که سوخت موتور تامین شود می توان انرژی الکتریکی تولید کرد. برای استارت کردن ژنراتورهای کوچک معمولا از طنابی استفاده می شود که به دور محور موتور پیچیده شده است با کشیدن آن حرکت اولیه به محور داده می شود و موتور شروع به کار می کند برخی از این نوع ژنراتورها نیز دارای شستی استارت می باشند که با فشار دادن آن موتور استارت می شود. استارت موتورهای دیزلی نیز در دیزل ژنراتورها با سوئیچ استارت انجام می گیرد. بر روی ژنراتورهای کوچک پریزهایی برای گرفتن برق خروجی 220 ولت وجود دارد ولی معمولا دیزل ژنراتورها دارای تابلو برق مجزا می باشند. تمامی ژنراتورها دارای کلید و محافظ اضافه بار و اتصال کوتاه در خروجی می باشند.

اعزام برقکار کاشانک و برقکار قیطریه به صورت شبانه روزی.

دیزل ژنراتور دستگاهی است که انرژی مکانیکی به دست آمده از یک منبع خارجی را به انرژی الکتریکی قابل استفاده ، تبدیل می نماید. دیزل ژنراتور جهت تامین جریان الکتریکی است، که در هنگام قطع برق و جلوگیری از انقطاع از فعالیت های روزانه و یا اخلال در فعالیت های کسب و کار مورد استفاده قرار می گیرد. دیزل ژنراتور در پیکربندی های مختلف الکتریکی و فیزیکی برای استفاده در زمینه های مختلف قابل استفاده می باشد. اجزای اصلی یک دیزل ژنراتور در شکل زیر آورده شده است.

اعزام برقکار کاشانک با پارس خدمت همچنین میتوانید لیست قیمت های برقکار ساختمان در تهران را در پارس خدمت مطالعه کنید.

تماس باما
( برقکار کاشانک )
  1. موتور دیزل : منبع تامین نیروی مکانیکی مورد نیاز ژنراتور است .
  2. ژنراتور : بدلیل تولید ولتاژ و جریان متناوب به آن آلترناتور گفته می شود .
  3. مخرن گازوئیل
  4. تنظیم کننده ولتاژ ( رگولاتور )
  5. اگزوز و سیستم های خنک کننده 
  6. سیستم روغنکاری
  7. شارژر باتری
  8. تابلو کنترل فرامین الکتریکی
  9. شاسی و پایه اصلی
  10. برقکار کاشانک

ژنراتور تشکیل شده از کلاف هایی از سیم لاکی که در داخل شیارهای استاتور جاسازی شده و میدان مغناطیسی تولید شده بوسیله روتور یا آرمیچر، این کلاف ها را قطع کرده در آنها ولتاژ به صورت القائی ایجاد می شود. تولید میدان مغناطیسی به یکی از دو صورت آهنربای دائم و یا سیم پیچ و هسته ی مغناطیس شونده انجام می شود. جریان مورد نیاز جهت عبور از سیم پیچ ها نیز، یا از طریق بخشی از ولتاژ تولید شده بوسیله همان ژنراتور و یا بوسیله مولد جریان مستقیم DC که با محور دیزل کوپل شده تامین می گردد .

اعزام برقکار کاشانک و برقکار دزاشیب برای نصب انواع موتور برق.

راه اندازی و اتصال دیزل ژنراتور به مصرف کننده معمولاً بصورت اتوماتیک و بوسیله مدار ATS صورت می گیرد. یعنی با قطع برق شهر بلافاصله دیزل استارت شده پس از تثبیت ولتاژ بوسیله کلیدی به نام Changeover اتصال مصرف کننده ها LOAD از برق شهر MAINS جدا و به ژنراتور GEN متصل می گردد .

با توجه به هزینه های بسیار زیادی که جهت خرید دیزل ژنراتور ( با برندهای مختلف موتور دیزلی و ژنراتور ) از سوی خریدار پرداخت می شود جهت کاهش آسیب دیدگی و سایر اتفاقات که موجب صدمه دیدن دیزل ژنراتور می شود، از بردهای حفاظت_کنترل دیزل ژنراتور استفاده می گردد، که این بردها می تواند از بروز حادثه برای موتور دیزلی و نیز ژنراتور جلوگیری کند و همچنین عملکردهای مختلف به منظور راه اندازی را بوجود آورد. لذا استفاده از بردهای کنترلی که کیفیت و دقت بالایی در امر حفاظت و کنترل دستگاه دیزل ژنراتور دارند نیاز می باشد.

برد کنترلی یک مدار هوشمند یا کنترلری است جامع و کامل جهت حفاظت و کنترل دیزل ژنراتور در حالت اضطراری (قطع و یا نوسان برق شبکه) که کارکرد موتور، ژنراتور و کلیدها را از لحظه استارت تا قطع و ارتباط با برق شهر کنترل می نماید.

(اگر به برقکار کاشانک برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

برخی از امکانات این بردها عبارتند از:

  • انجام استارت به صورت دستی و یا اتوماتیک
  • تنظیم پارامترها به وسیله صفحه کلید و یا از طریق نرم افزار کامپیوتر
  • اندازه گیری و نمایش ولتاژ و فرکانس برق شهر
  • اندازه گیری و نمایش ولتاژ جریان، فرکانس، کیلووار، کیلووات ساعت ژنراتور (سه فاز)
  • حفاظت کامل پارامترهای الکتریکی و مکانیکی موتور و ژنراتور
  • ورودی های دیجیتال و آنالوگ جهت اتصال انواع سنسورها از قبیل: دمای آب، فشار روغن، سطح سوخت، ولتاژ باطری و دور موتور (PICK UP)

Visits: 4