اعزام برقکار شبانه روزی در تهران

تمام مناطق تهران

حساب کاربری

برقکار نیاوران

برقکار نیاوران

اعزام برقکار نیاوران به صورت شبانه روزی حتی در تعطیلات.

برقکار نیاوران در کمترین زمان ممکن

نیاوران در منطقه یک تهران در شمیرانات قرار دارد. نیاوران از آب و هوای بسیار خوبی برخورد دار است و یکی از محله های عیان نشین تهران است و بسیار گران قیمت است.   از مکان های دیدنی نیاوران میتوانیم اشاره کنیم به کاخ نیاوران، پارک نیاوران، فرهنگسرای نیاوران و…

نیاوران از شمال با کلک چال از غرب با جماران و تجریش از شرق با آجودانیه و دار آباد و از جنوب با پاسداران و فرمانیه ( جهت اعزام برقکار فرمانیه با ما تماس بگیرید. ) همسایه است.

(اگر به برقکار نیاوران برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

نیاوران در منطقه یک تهران در شمیرانات قرار دارد. نیاوران از آب و هوای بسیار خوبی برخورد دار است و یکی از محله های عیان نشین تهران است و بسیار گران قیمت است.   از مکان های دیدنی نیاوران میتوانیم اشاره کنیم به کاخ نیاوران، پارک نیاوران، فرهنگسرای نیاوران و…

نیاوران از شمال با کلک چال از غرب با جماران و تجریش از شرق با آجودانیه و دار آباد و از جنوب با پاسداران و فرمانیه ( جهت اعزام برقکار فرمانیه با ما تماس بگیرید. ) همسایه است.

برقکار

نصب و سیم کشی تابلو برق انرژی الکتریکی

تابلو برق 

تابلو برق برای ورود، کنترل و توزیع انرژی الکتریکی بکار می روند. تابلوهای الکتریکی به شکل های متفاوتی موجود هستند و در آنها تجهیزات مختلفی بکار می رود.

  1. تا بلو برق های فشار ضعیف 
  2. تابلو های فشار قوی 

تابلو فشار قوی مربوط به سیستم خطوط انتقال و توزیع برق فشار قوی است. تابلوهای برق صنعتی همه از نوع فشار ضعیف هستند. 

اعزام برقکار نیاوران و برقکار سیار به صورت شبانه روزی.

برقکار نیاوران
( برقکار نیاوران )

تابلوهای برق از نظر شکل ظاهری به دو شکل موجود هستند:

  1. تابلو های نصب در محوطه سر پوشیده
  2. تابلوهای نصب در محوطه باز 

1.تابلو های نصب در محوطه سرپوشیده

این تابلو ها به تابلوهای سر بسته ( indoor ) نیز معروف هستند. این نوع تابلو عبارت است از مجموعه ساخته شده که تمام جوانب آن، جز سطح نصب که ممکن است باز باشد، به نحوی بسته باشد این گونه تابلو را تابلو تمام بسته ایمنی نیز می نامند. تابلوهای تمام بسته ایمنی به اشکال مختلف ساخته می شود که برحسب  نوع کاربرد متفاوت و عمده ترین انواع آن به شرح زیر است :

تابلو تمام بسته ایستاده :

تابلو تمام بسته ایستاده تابلویی است که بتواند به طور مستقل و بدون اتکا به دیوار در روی کف ساختمان استقرار پیدا کند. و در انواع مختلف قابلیت دسترسی از جلو ویا پشت را دارند .

اعزام برقکار نیاوران و برقکار آنلاین به صورت شبانه روزی. 

تابلو تمام بسته دیواری 

این نوع تابلو که به صورت یک جعبه قابل نصب بر روی کار ویا در توی کار در ابعاد مختلف ساخته می شود و فقط از قسمت جلو آن قابل دسترسی است شامل شینه، کلید و وسایل حفاظت در برابر اضافه بار و اتصال کوتاه می باشد.

2.تابلو های نصب در محوطه باز 

تابلو های نصب در محوطه باز ( outdoor ) عبارتست از تابلوی تمام بسته با سقف شیب دار و مقاوم در برابر نفوذ رطوبت، آب و گرد و غبار، که معمولا بر روی پایه های بتونی نصب می شود و برای تغذیه منازل، فرمان و کنترل روشنایی محوطه، آب نماها  و غیره به کار می رود.

اعزام برقکار نیاوران و برقکار فوری برای نصب انواع کلید مینیاتوری.

تابلو ها از نظر عملکرد و کاربرد در سه گروه زیر ساخته می شوند:

  • تابلو توزیع: در این تابلوها کلید یا کلیدفیوز های اصلی و لوازم اندازه گیری نصب میگردد.
  • تابلو قدرت: در این تابلو فیوز ها و کنتاکتور ها نصب میگردد.
  • تابلو فرمان: در این تابلو شستی ها و چراغهای سیگنال نصب میگردد.
  • برقکار نیاوران به صورت شبانه روزی حتی در تعطیلات.

لوازم داخل تابلو

وسایل و تجهیزاتی که داخل تابو نصب می شود و از نظر عملکرد و کارایی شبیه به یکدیگر هستند و اگر بخواهیم با توجه با این خصوصیات آنها را مجزا کنیم به 4 دسته تقسیم می شوند:

_  وسایل اندازه گیری:

وسایل اندازه گیری مانند ولت متر، آمپر متر، فرکانس متر، کسینوس فی متر، وات متر، ترانسفورماتور های جریان، غشار سنج و غیره.

_  لوازم وسایل حفاظت و فرمان:

این وسایل از قبیل فیوز فشنگی و چاقویی، کلید های مینیاتور، کلید های خودکار حفاظت خط و یا موتوری، کلید فیوز، کلید گردان، رله ها و تایمرهای مختلف، کلید فرمان و غیره.

_  وسایل سمعی و بصری:

اعلام خطر، چراغ سیگنال و غیره.

_  اتصالات برقکار نیاوران:

شامل مقره ها و شینه ها

اعزام برقکار نیاوران و برقکار تهران به تمام مناطق تهران.

بسته به نوع طراحی سیستم برق یک واحد صنعتی، ممکن است تابلوهای توزیع و قدرت و حتی تابلو های توزیع، قدرت و فرمان در یک تابلو بزرگتر تجمیع گردد. ابتدا تجهیزات داخل تابلو را بررسی می نمائیم. 

ترمینال

کلیه ترمینالهای مورد استفاده در تابلو ها از نوع ریلی می باشند. هر ترمینال از دو بخش اصلی تشکیل شده است.

_  بخش فلزی

جهت اتصال سیم و ایجاد ارتباط الکتریکی بین دو یا چند هادی، که به طور کامل از آلیاژ مس مرغوب ساخته شده است.

_  بخش عایق

جهت ایزولاسیون ولتاژ و نگهداری از بخش فلزی، که از جنس پلی آمید ساخته میشود علاوه بر استحکام و قابلیت ارتجاعی، باعث مقاومت در برابر آتش و همچنینی خفه نمودن حریق در خود شده و از پیشرفت آتش سوزی در تابلو جلو گیری می کند و در نهایت ضریب ایمنی را بالا می برد.

اعزام برقکار نیاوران و برقکار شبانه روزی برای نصب انواع اعلام حریق.

این ترمینالها در سایز های 1.5- 2.5- 5- 6- 10- 16- 35- 50- 95- 150- 240 ساخته می شود.ترمینالها قابلیت لیبل گذاری داشته و در رنگهای خاکستری، آبی و سبز- زرد و به ترتیب برای سیم های فاز، نول و ارت ساخته می شوند.جهت اتصال سیم به ترمینالها روش های مختلفی به شرح زیر وجود دارد.

_ترمینال ریلی با اتصال پیچی

_ترمینال فنری بدون نیاز به پیچ کردن 

_ترمینال فنری با قابلیت اتصال سیم بدون نیاز به ابزار 

_ترمینال فنری بدون نیاز به لخت کردن سیم

اعزام برقکار نیاوران و برقکار ساختمان برای رفع قطعی برق شبانه روزی حتی در تعطیلات.

کلید

برای قطع و وصل جریان در تابلو از کلید استفاده می شود. کلیدهای بکار رفته در تابلو های برق دارای انواع گوناگونو کارایی های متفاوتی هستند:

  • کلید های فشار ضعیف 
  • کلید های قدرت 
  • کلیدهای هوایی 
  • برقکار نیاوران 
  • کلید های کمپکت
  • کلید فیوز 
  • کلیدهای جدا ساز فیوز 
  • کلید فیوز مینیاتوری
  • تعمیر کار برق

کلید فشار ضعیف

کلید هایی که در ولتاژ کمتر از 10000 ولت بکار میروند را کلید فشار ضعیف میگویند.

کلید های قدرت

کلید هایی هستند که بصورت مکانیکی یعنی بوسیله نیروی دست ( وگاه نیروی یک الکترو موتور ) قطع و وصل شده و قادرند جریان نامی را وصل، قطع و یا عبور دهند. همچنین برای مدت مشخصی می توانند جریان اتصال کوتاه را تحمل نمایند. انواع این کلید ها به شرح زیر است.

کلید های هوایی 

بدلیل وجود سیستم اطفائ جرقه توسط هوای آزاد به این نوع کلید ها، کلید اتوماتیک هوایی یا Air circuit breaker گفته میشود.عمر مفید کلید های هوائی تقریبا دو برابر کلید های کمپکت است و همچنینی قدرت قطع این کلید ها نیز نسبت به کلیدهای کمپکت بیشتر است. مکانیزم عملکرد کلیدهای هوائی بدین صورت است که فنری که وظیفه شارژ کلید را به عهده دارد توسط دسته گردنده یا مکانیسم موتور الکتریکی فشرده شده کلید به حالت وصل میرود. اعزام برقکار نیاوران به صورت شبانه روزی برای نصب انواع اعلام حریق و نصب انواع کلید فیوز ها.

 در صورت بروز خطا رله های الکترونیکی به کمک ترانسهای نمونه بردار جریان وقوع خطا را حس کرده و طی زمان مشخص فرمان دشارژ فنر و به عبارتی فرمان فعال ساختن مکانیزم قطع جریان توسط کلید را صادر می کند. برخی از مشخصات این کلید ها عبارتند از.

-مناسب جهت حفاظت اصلی در برابر اضافه بار، اتصال کوتاه و اتصال به زمین.

-اعزام برقکار نیاوران و برقکار فوری برای نصب انواع کلید هوایی

– رنج جریانی 400 تا 4000 آمپر 

-در انواع فیکس و کشوئی 3 پل و 4 پل.

-مجهز به سیستم شارژ فنر توسط دسته گردنده یا موتور الکتریکی. 

شما میتوانید در پارس خدمت انواع سیم کشی برق توانایی و نصب انواع اعلام حریق و توانایی و نصب انواع دوربین مداربسته را مطالعه کنید.

کلید کمپکت 

این کلید ها علاوه بر قطع و وصل مدار بوسیله دست، دارای رله مغانطیسی جهت حفاظت در برابر اتصال کوتاه و رله حرارتی جهت حفاظت در برابر اضافه بار و با یک مدار الکترونیکی جهت حفاظت کلی میباشند. همچنین دارای دو پیچ تنظیم با علامت ir  و im بوده که روش تنظیم آنها به شرح زیر است. 

رله مغانطیسی im

تشکیل شده از اعداد5 تا 10 که در واقع حساسیت کلید در برابر اتصال کوتاه ( قدرت قطع ) است و میتوان از 5 برابر تا 10 برابر جریان نامی کلید را انتخاب کرد. هرچه کلید در تابلو اصلی تری نصب شده باشد این ضریب بالاتر انتخاب میگردد و هرچه کلید در تابلوهای دور تر از تابلو مادر و نزدیک به بار نصب شده باشد این ضریب کوچکتر انتخاب میگردد. بااینکار در صورت وقوع اتصال کوتاه در مصرف کننده یا مسیر، ابتدا کلید های کوچکتر و فرعی تر عمل نموده ومدار را قطع مینمایند در غیر اینصورت و بروز خطا در عملکرد کلید فرعی، کلید های اصلی رده بالاتر عمل می نمایند.

تنظیم رله حرارتی im

تشکیل شده از 0.7 تا 1 که در واقع ضریبی است جهت کاهش جریان نامی کلید، هرگاه از کلید بطور دائم جریان نامی عبور کند، این مقدار کاهش را بصورت ضریب تبدیل نموده و رنج را تنظیم مینماییم. بطور مثال چنانچه بخواهیم کلید 250 آمپری را در مداری با حداکثر جریان 200 آمپر استفاده کنیم، ضریب ir را رو 0.8 قرار میدهیم. ( 200 = 0.8 * 250 )

(اگر به برقکار نیاوران و برقکار جردن برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

کلید فیوز 

در داخل کلید فیوزها از فیوز های کاردی استفاده شده و با یک حرکت لولایی، مدارات بدون جریان را قطع و یا وصل نمی نمایید. در واقع از این کلید ها به عنوان جدا کننده (Disconnector) در تابلوهایی که دارای ارزش کمتری بوده به منظور کاهش هزینه به عنوان قطع کننده اصلی استفاده می شوند، بکار می رود هرچند در این صورت فقط امکان حفاظت در برابر اتصال کوتاه وجود دارد اما باید توجه داشت که فیوز های کاردی استفاده شده در آن نیز یکبار مصرف می باشند. این کلید ها می توانند روی درب تابلو و یا در داخل تابلو و یا در داخل تابلو نصب گردیده و پنجره ای روی درب برای کلید باز شود. رنجهای 630 – 400 – 250 – 160 برای این کلیدها موجود است. این کلید ها تحت عنوان پیچاز در بازار شناخته می شوند. کلید فیوزها دارای انواع مختلفی می باشند که به آنها می پردازیم.

کلید های جداساز فیوز

در داخل آنها از فیوز های کاردی استفاده شده و با یک حرکت رفت و برگشت پایه های کلید از فیوز های کاردی جدا شده یا به آنها متصل میگردند. این کلید ها توانائی قطع و وصل مدار جریان دار را نیز دارند. ودر رنجهای 400 – 250 – 160 آمپر موجود است. این کلید ها تحت عنوان زاویر در بازار شناخته میشوند.                                          

کلید فیوز مینیاتوری

این تجهیزات علاوه بر آنکه دارای رله مغانطیسی جهت حفاظت در برابر اتصال کوتاه و رله حرارتی جهت حفاظت در برابر اضافه بار هستند همچنین میتوانند مانند یک کلید نیز با عمر طولانی و دفعات زیاد قطع و وصل گردند. ابعاد این فیوز ها 18 * 86 * 64 میلیمتر به عنوان عرض، طول و ارتفاع است و این اندازه معیاریست جهت ابعاد تابلو کوچک. سرعت قطع این فیوزها در تیپهای مختلف متفاوت است. رنج آمپر این فیوز ها بسته به کارخانه سازنده اندکی متفاوت است اما عمومی ترین آنها عبارتند از 2 – 4 – 6 – 10 – 16 – 20 – 25 – 35 – آمپر.

این فیوزها در انواع تک پل ( جهت قطع و وصل فاز ) دوپل ( جهت قطع و وصل فاز و نول ) سه پل ( جهت قطع و وصل 3 فاز و نول ) ساخته می شود.

(اگر به برقکار نیاوران و برقکار کامرانیه برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

برقکار
( برقکار نیاوران )

انواع فیوز مینیاتوری

 انواع فیوز مینیاتوری عبارتند از:

فیوز مینیاتوری تیپ Z

این فیوز در صورت رسیدن جریان به 2 تا 3 برابر مقدار نامی خود، مدار را قطع مینماید. از این فیوز ها جهت حفاظت مدارات الکترو نیکی استفاده می شود. 

لیست قیمت های برقکار ساختمان در تهران را در پارس خدمت مطالعه کنید.

فیوز مینیاتوری تیپ B

این فیوز در صورت رسیدن جریان به 3 تا 5 برابر مقدار نامی خود، مدار را قطع مینماید. از این فیوزها جهت حفاظت بارهای اهمی ( لامپهای رشته ای یا انواع المنت ) و یا بارهایی با خاصیت القائی ضعیف استفاده می شود. اعزام برقکار نیاوران به صورت شبانه روزی حتی در تعطیلات .

فیوز مینیاتوری تیپ C

این فیوز در صورت رسیدن جریان به 5 تا 10برابر مقدار نامی خود، مدار را قطع مینماید. از این فیوز ها جهت حفاظت بارهای القائی ( ترانسفورماتور و الکتروموتور ها ) استفاده می شود.

فیوز مینیاتوری تیپ K

این فیوز در صورت رسیدن جریان به 8 تا 12 برابر مقدار نامی خود، مدار را قطع مینماید. از این فیوز ها جهت الکتروموتور ها، ترانسفورماتور ها و مدارات بالا دستی الکترونیکی مثلا” ups و power supply و شارژرها استفاده می شود.

فیوز مینیاتوری تیپ S

این فیوز در صورت رسیدن جریان به 13 تا 17 برابر مقدار نامی خود، مدار را قطع می نماید. از این فیوزها جهت کنترل مدارات با خاصیت القائی زیاد مثلا” کوئل ها و یا فیلامان های پر قدرت که در لحضه راه اندازی جریان بسیار شدیدی دارند ( جریان پورشی بالا ) استفاده می شود.

فیوز مینیاتوری های تیپ D 

این فیوز در صورت رسیدن جریان به 10 تا 20 برابر مقدار نامی خود، مدار را قطع مینماید. از این فیوز ها جهت حفاظت بار های با خاصیت القائی شدید مانند ترانسفورماتور ها و الکتروموتور ها با مدت زمان راه اندازی زیاد مثلا” الکتروموتور راه انداز کانوایر های سنگین و طولانی استفاده می شود.

فیوز برقکار نیاوران

در صورت وقوع اتصال کوتاه در مدار، جریان بسیار شدیدی از هایها شامل سیم ها و کابل ها عبور نموده بدلیل افزایش حرارت در آنها، عایق سیم و کابل می سوزد برای جلوگیری از این اشکال از انواع فیوز استفاده می شود. 

  • فیوز های ذوب شونده
  • فیوز های کاردی 
  • فیوز های فشنگی 
  • فیوز های سیلندری

فیوز های ذوب شونده

ساده ترین شکل فیوز میباشند. تشکیل شده از یک سیم مسی ذوب شونده که در داخل یک محفظه چینی قرار گرفتهدر صورت اتصال کوتاه جریان بسیار شدید عبوری و حرارت ناشی از آن باعث ذوب سیم و قطع مسیر جریان می گرددو به دلیل ساختمان ساده، اطمینان از عملکرد آن در صورت انتخاب صحیح رنج، تضمین شده و 100% است. 

اعزام برقکار نیاوران برای نصب انواع فیوز.

قدرت قطع ( Breaking Capacity ) در حالت اتصال کوتاه در یک مدار، جریان در مدت زمان کسری از ثانیه به سمت بی نهایت میل می کند. فرض نمایید هر یکصدم ثانیه جریان به میزان 100 آمپر افزایش میابد. در اینجا فیوز می بایست متوجه این افزایش ناگهانی شده و مدار را قطع نماید. اما اینکه پس از چه میزان افزایش در چه مرحله ای از این هجوم، می بایست عکس العمل نشان دهد، در فیوز های مختلف متفاوت است و مقدار آن با کیلو آمپر KA روی فیوز درج می شود. فیوزی که دارای قدارت قطع پائینتر است زودتر مدار را قطع می کند و این سرعت عمل ارتباطی با آمپر و فیوز ندارد. بطوریکه یک فیوز با قدرت قطع KA 80 و رنج 6 آمپر چنانچه با یک فیوز با قدرت قطع 10 KA و رنج 25 آمپر به صورت سری در مداری قرار گرفته و اتصال کوتاه رخ دهد. فیوز 25 آمپر زودتر مدار را قطع مینماید.

اعزام برقکار نیاوران برای نصب هر گونه فیوز مینیاتوری. از این مشخصه جایی استفاده می کنیم که چندین فیوز بصورت سری در آمپراژ مختلف و در تابلو های مختلفی از اصلی ترین تابلو تا فرعی ترین آنها قرار می گیرند. در اینجا اولا” آمپر فیوزها از بالاترین مقدار در تابلو اصلی به کمترین در تابلو فرعی ختم می شود. ثانیا” قدرت قطع فیوز ها نیز می بایست همزمان با کاهش درجه تابلو کاهش یابد. با اینکار در صورت اتصال کوتاه، فیوزهای فرعی زودتر عمل کرده و جریان اتصال کوتا که مرحله به مرحله مقدارش زیاد میشود هرگز به تابلو های اصلی منتقل نمی شود. اعزام برقکار نیاوران به صورت شبانه روزی در روزهای تعطیل.

فیوز های کاردی 

از این فیوز ( Fuse link ) در داخل کلید فیوز ها و یا بر روی پایه فیوز های مخصوص ( Fuse Base ) استفاده می شود. قدرت قطع این فیوز ها KA 25 تا KA 120 است و در هفت سایز مختلف ساخته می شوند. عرض فیوز ها در شکل زیر با حروف D مشخص شده در انواع مختلف متفاوت است. این فوز ها در دو نوع NH جهت ولتاژ کم و توان زیاد ( آمپر بالا ) و HN جهت ولتاؤ زیااد و توان زیاد ( فشار متوسط ) ساخته می شوند. همچنین تیپ gG/gL جهت حفاظت سیم و کابل و تیپ aM آن جهت حفاظت الکتروموتور ها استفاده می شود.

اعزام برقکار نیاوران پارس خدمت.

فیوز کاردی سایز 000 : عرض این فیوزها 20 mm و در آمپراژ 2 تا 100 آمپر و ولتاژ 500V ساخته می شود.

فیوز کاردی سایز 00 :عرض این فیوزها mm 30 در آمپراژ 125 و 160 آمپر و ولتاژ 500V شناخته می شود.

اعزام برقکار نیاوران پارس خدمت 

فیوز کاردی 0 : عرض این فیوزها mm 40  و در آمپراژ 2 تا 160 آمپر و ولتاژ 500V شناخته می شود. 

فیوز کاردی سایز 1 : عرض این فیوزها mm 50  و در آمپراژ 16 تا 250 آمپر و ولتاژ 500V شناخته می شود. 

فیوز کاردی سایز 2 : عرض این فیوزها mm 60 و در آمپراژ 35 تا 400 آمپر و ولتاژ 500V شناخته می شود.

سامانه اعزام برقکار نیاوران به صورت شبانه روزی.

فیوز کاردید سایز  3 : عرض این فیوزها mm 70 و در آمپراژ 315 تا 630 آمپر و ولتاژ 500V  شناخته می شود.

 فیوز کاردی سایز 4 : عرض این فیوزها mm 100 و در آمپراژ 400 تا 1600 آمپر و ولتاژ 500V شناخته می شود. 

همچنین از نظر کلاس کاری نیز به چهار تیپ تقسیم می شوند.

_ تیپ gG و gTF : جهت مصارف عمومی 

_ تیپ gB : جهت مصارف عملیات معدن 

_  تیپ aM : جهت حفاظت الکتروموتور ها 

_ تیپ gtr : جهت حفاظت ترانسفورماتور ها 

_ برقکار نیاوران 

پس از قطع ولتاژ، جهت قرار دادن و یا خارج ساختن فیوز ها از پایه فیوز حتما”می بایست از فیوز کش مخصوص استفاده نمود. با قرار گیری فیوز کش روی فیوز و اعمال فشار، گیره های فیوز کش در زبانه های روی فیوز قفل شده حال با نیروی کشش فیوز را از پایه جدا می نماییم. با فشار دکمه قرمز گیره ها آزاد و فیوز آزاد می شود. نوع دستکش دار آن مخصوص تابلوهایی است که احتمال برخورد دست با قطعات دیگر حین خارج ساختن فیوز وجود دارد و یا اینکه جریان در فیوز برقرار است.

(اگر به برقکار نیاوران برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

Visits: 6