تمام مناطق تهران

حساب کاربری

برقکار کامرانیه

برقکار کامرانیه

اعزام برقکار کامرانیه به صورت شبانه روزی زیر نیم ساعت 

برقکار کامرانیه

تجریش یک محدوده در منطقه یک و شمال تهران. کامرانیه یکی از گران قیمت ترین مناطق تهران است که از شمال با نیاوران و جماران و از غرب با  برقکار تجریش و کریمی از شرق با آجودنیه و اقدسیه و از جنوب با برقکار فرمانیه و چیذر همجوار است. 

(اگر به برقکار کامرانیه برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

حفاظت الکتریکی

در سیستم های الکتریکی دو حفاظت مورد توجه قرار می گیرد: ۱- حفاظت انسان در مقابل تماس با برق، ۲- حفاظت وسایل، سیم ها و کابل ها در مقابل اضافه جریان.

برای روشن تر شدن موضوع فرض کنید در یک ساختمان وسایلی؛ مثل لباس شویی، موتور کولر، ماشین ظرفشویی و … وجود دارد، که این وسایل با برق کار می کنند و هر لحظه به خاطر عيب داخلی شان ممکن است ناخواسته سیم فاز به بدنه اتصال پیدا کند. اعزام برقکار کامرانیه زیر نیم ساعت.

 این اتصال فاز به بدنه فلزی دستگاه در حالی است که شما با پای برهنه یا کفش خیس مثلا روی پشت بام قرار گرفته اید و می خواهید به کولر دست بزنید. چون فاز به بدنه متصل شده با دست زدن به  کولر به برق متصل می شوید و دچار برق گرفتگی خواهید شد. 

حال اگر وسایل برقی تحت حفاظت اتصال بدنه قرار گرفته باشند، شرایط عوض می شود و وسیله برقی معیوب یا از مدل خارج می شود؛ یا بدون ایجاد آسیب برق گرفتگی به کار خود ادامه می دهد. شخص ایجاد کننده تأسیسات برقی در یک ساختمان باید تدابیر لازم را برای حفاظت انسان در مقابل تماس با برق انجام دهد؛ زیرا این اتصال بدنه که ناخواسته ایجاد می شود هرگز از قبل خبر نمی کند. استفاده از سیم ارت کلید محافظ جان و … نمونه هایی از این نوع حفاظت هستند. اعزام برقکار کامرانیه و برقکار الهیه برای نصب و تعویض فیوز. 

همچنین این وسایل در اثر کار کرد ناصحیح؛ مثل اضافه بار یا ایجاد اتصال کوتاه در شبکه برق رسانی؛ مثل وقتی که فاز و نول مستقیم به هم متصل می شوند (مثلاً برقکار اشتباهی فاز را به نول متصل می کند) باعث ایجاد جریان اضافی در شبکه می شود و این جریان زیاد بیش از حد تحمل وسایل و سیم و کابل است و می تواند ایجاد آتش سوزی کند؛ یا وسیله برقی را بسوزاند. در این حالت های ناخواسته شبکه باید در مقابل این آسیب ها از قبل حفاظت شده باشد. اقداماتی؛ مثل فیوز گذاری با آمپر مناسب، انتخاب سطح مقطع مناسب سیم و کابل نمونه‌هایی از حفاظت شبکه در مقابل اضافه جریان است. اعزام برقکار کامرانیه برای نصب هالوژن.

انواع سیستم های الکتریکی برقکار کامرانیه

برای ایجاد ایمنی و حفاظت لازم در برابر برق گرفتگی برای کسانی که از وسایل برقی استفاده می کنند و نیز برای

صحیح سیستم تأسیسات برقی اقدامات زیر باید انجام گیرد:

١- نقطه نول مولدها و نقطه نول سیم پیچ ترانس در پست های برق و سیم نول شبکه هوایی در ابتدا و انتها و در فواصل بین آن باید به الکترود اتصال زمین متصل شود، که به آن اتصال زمین سیستم گفته می شود. اعزام برقکار کامرانیه زیر نیم ساعت و اعزام تعمیر کار برق به تمام مناطق تهران.

۲- بدنه یا محفظه فلزی دستگاه ها، ماشین آلات و تابلوهای برقی که حامل جریان برق نیستند، باید به الكترود اتصال زمین متصل شوند که به آن اتصال زمین حفاظتی گفته می شود.

با توجه به این موارد سه نوع سیستم الکتریکی متداول داریم:

  1. IT: در این نوع سیستم شبکه نیرو به زمین متصل نیست و در شبکه مصرف بدنه وسایل به الکترود زمین متصل هستند.
  2. TT: در این نوع سیستم شبکه نیرو به زمین متصل است و در شبکه مصرف هم بدنه فلزی وسایل به الکترود زمین متصل هستند.
  3. TN: در این نوع سیستم شبکه نیرو به زمین متصل است و در شبکه مصرف بدنه فلزی وسایل به سیم نول شبکه برق رسانی متصل هستند.
  4. اعزام برقکار کامرانیه زیر نیم ساعت برای انواع سیم کشی.

در سیستم IT سعی بر آن است که اگر اتصال بدنه در مصرف کننده اتفاق افتاد، ضمن حفاظت فرد برق رسانی متوقف نگردد و سیستم همچنان به کار خود ادامه دهد.

در این سیستم چون منبع از زمین ایزوله است، جریان خطا بسیار پایین است و خطر ایجاد شوک الکتریکی ندارد. البته در این سیستم وسایل خاصی اتصال بدنه را اعلام می کنند، این سیستم در اتاق عمل و سیستم روشنایی ایمنی در تالارهای همایش در کارخانجاتی که قطعی برق خسارات بسیار زیادی به بار می آورد، کوره های ذوب فلزات و امثال خاصی کاربرد دارد.

( برقکار کامرانیه )

در سیستم TT وقتی بدنه فلزی مصرف کننده ناخواسته به برق متصل می شود؛ چون بدنه به الکترود زمین متصل است، جریان اتصال بدنه از طریق زمین به نول سیستم که آن هم به زمین متصل است، برمی گردد و مدار خود را کامل می کند. در این حالت حتی اگر شخص انسان دستش روی بدنه فلزی باشد دچار برق گرفتگی شدید نخواهد شد و سهم جریان عبوری از بدن فرد در مقایسه با جریانی که از زمین عبور می کند بسیار کم خواهد بود. 

اعزام برقکار کامرانیه برای نصب تلفن. در این سیستم و مدار مصرف کننده مجهز به کلید حفاظت جان باشد؛ چون جریان برگشتی با جریان آمده نابرابر می شود، کلید حفاظت جان عمل کرده و مدار را قطع می کند.

در سیستم TN بدنه فلزی مصرف کننده ها به سیم ارتی متصل می شود، که سر دیگر آن به نول سیستم متصل است. در این حالت اگر اتصال بدنه به وجود آید دقیقاً حالتی پیش می آید، که انگار فاز و نول به هم متصل شده باشند، بدیهی است که در این شرایط وسایل حفاظتی شبکه؛ مثل فیوزها و مینیاتوری ها مدار را قطع می کنند. 

این سیستم اکنون رایج ترین سیستم است و در ساختمان ها از آن استفاده می شود در این سیستم در تابلوی برق اصلی سیم نول و سیم ارت به هم متصل است و جهت اطمینان بیشتر اداره برق شما را ملزم به ایجاد لوله ارت در زمین به روش کوبیدنی می کند، که آن هم به نول سیستم متصل می گردد. کوبیدن این لوله در هر ساختمان ایجاد اتصال زمین مکرر می کند، که به امنیت شبکه برق رسانی و هم حفاظت افراد کمک زیادی خواهد کرد. اعزام برقکار کامرانیه برای نصب آیفون تصویری.

انواع روش های حفاظت انسان در مقابل برق گرفتگی

برق گرفتگی انسان به دو صورت زیر است:

الف) تماس مستقیم با برق

انسان به طور ناخواسته با هادی برق دار برخورد می کند؛ مثل اینکه فکر می کند سیم بی برق است و آن را در دست می گیرد.چون فرد به زمین وصل است (مثل پابرهنه بودن) سیستم شبکه برق رسانی (نقطه نول ترانس توزیع) هم به زمین وصل است؛ در نتیجه موقع لمس فاز L1 خود فرد قسمتی از مدار شده و جریان از بین شخص عبور کرده، وارد زمین شده، به نول سیستم بر می گردد و مسیر جریان برق کامل می شود. در این حالت فرد دچار برق گرفتگی شده است. اعزام برقکار کامرانیه و برقکار فوری زیر نیم ساعت با پارس خدمت.

ب) تماس غیرمستقیم

تماس انسان با بدنه فلزی یک وسیله برقی خراب که دچار اتصال بدنه شده مثل اینکه موتور یخچال اتصال بدنه پیدا کرده و شما به طور بی اطلاع از این موضوع درب یخچال گرفته تا باز کنید، در این حال شما دچار برق گرفتگی می شوید.

نکته

اصطلاح اینکه وسیله اتصال بدنه دارد؛ به این معنی است که یک هادی برق دار از داخل وسیله به دلیل ناخواسته و اتفاقی به بدنه فلزی وسیله چسبیده است. میزان اتصال این هادی و کیفیت وصل بودن آن سطح ولتاژ اتصال بدنه را تعیین می کند.

روش ایمن سازی در مقابل تماس مستقیم

ایجاد حفاظت در برابر تماس مستقیم امکان پذیر نیست و یا خیلی محدود است. نکته ای که در اینجا می توان گفت این است، که اگر فرد خود را از زمین ایزوله کند و دقت داشته باشد که هیچ جای بدنش به زمین متصل نشود، در این حالت اگر تماس مستقیم با برق (سیم فاز) داشته باشد هیچ برق گرفتگی ای به وجود نمی آید. گاهاً دیده اید که برقکارها بدون قطع برق، سیم برق را دست زده و اقدام به تعمیر اورژانسی می کنند. اعزام برقکار کامرانیه برای نصب انواع آیفون صوتی.

در این شرایط فرد از کفش خود و دقتخود در وصل نشدن به زمین مطمئن است. البته تاکید می کنیم که تحت هیچ شرایطی تماس مستقیم با سیم برقدار برقرار نکنید؛ زیرا عوامل مختلفی می تواند در دقت شما تاثیر گذاشته و شما را به سانحه برق گرفتگی نزدیک کند.

اعزام برقکار کامرانیه و برقکار آنلاین برای انواع کابل کشی.

از روش های متداول ایمن سازی در برابر تماس مستقیم می توان به عایق بندی قسمت های برق دار، حصار کشی، استفاده از موانع و خارج از دسترس قرار دادن را نام برد.

روش ایمن سازی در مقابل تماس غیرمستقیم

بیشتر برق گرفتگی ها ناشی از تماس غیر مستقیم است. انواع روش های حفاظتی در این مورد به شرح زیر هستند:

الف) استفاده از محیط غیرهادی

ب) همبندی و هم پتانسیل کردن

ج) قرار دادن ترمینال اتصال زمین (سیم ارت) روی بدنه فلزی دستگاه (کلاس I)

د) ایجاد تجهیزات برقی با کلاس II ؛ یعنی وسایلی با عایق بندی اضافی بدون هادی حفاظتی که با علامت مخصوص نشان داده می شود.

ه) ایجاد تغذیه با ولتاژ بسیار پایین برای تجهیزات (تجهیزات با کلاس III)
اعزام برقکار کامرانیه زیر نیم ساعت. 

روش (ج) بیشتر از همه مورد استفاده قرار می گیرد، که در سیستم های متداول it، tt، tn قابل اجرا است.

در سیستم TT برای آنکه بتوان ترمینال ارت بدنه دستگاه را به زمین متصل کرد باید اقدام به حفر چاه ارت کرد؛ یا با روش های دیگر مثل کوبیدن میله در زمین و … یک زمین الکتریکی به وجود آورد. مقاومت اهمي الكترود اتصال زمین باید در حدی کم باشد، که با ایجاد اتصال بدنه جریان قابل توجهی از شبکه کشیده شود و در نتیجه تجهیزات حفاظتی مدار را قطع کنند. اعزام برقکار کامرانیه و برقکار تهران به صورت شبانه روزی.

در سیستم TN نیازی به حفر چاه ارت نیست و ترمینال ارت بدنه دستگاه توسط سیمی جداگانه که در تابلوی اصلی به نول متصل است، به وجود می آید. در واقع، در این سیستم سیم ارت همان سيم نول است، که به دلایل امنیتی جداگانه کشیده می شود و نام آن PE می باشد.

البته به اجبار اداره برق باید یک میله ارت در زمین به روش کوبیدنی ایجاد شود. این میله توسط پیمانکار اداره برق در محل ساختمان نزدیک تابلوی اصلی ایجاد می شود.

اعزام برقکار کامرانیه به صورت شبانه روزی زیر نیم ساعت.

این الکترود زمین برای حفظ نول شبکه و محافظت از قطع نول شبکه و کمتر شدن ولتاژ اتصال بدنه در سایر جاها تا قطع کامل مدار مفید می باشد و هر ساختمان باید این ارت را ایجاد کند؛ اما در نظر داشته باشید که حفاظت در سیستم TN به وسیله نول انجام می گیرد.

توجه

تا مقطع ۱۶ میلی متر مربع؛ سیم ارت (PE) هم جنس و هم اندازه مقطع سیم فاز انتخاب می شود مثلا اگر فاز ۲.۵ میلی متر مربع است سیم ارت هم باید ۲.۵ میلی متر مربع باشد.

کلید حفاظت جان برقکار کامرانیه

این کلید در اصل به نام كليد خطای نشت جریان می باشد و به آن رله FI (اف آي) یا RCD گفته می شود یا به آن کلید جریان تفاضلی هم گفته می شود. در دو نوع تک فاز و سه فاز وجود دارد. اعزام برقکار کامرانیه و برقکار شبانه روزی برای نصب و تعویض کلید حفاظت جان.

طرز کار این کلید حفاظتی این گونه است، که اگر جمع جریان های خارج شده به سمت مصرف کننده برابر جریان برگشتی توسط سیم نول باشد؛ یعنی هیچ نشتی اتصال بدنه و …. وجود نداشته است و سیستم سالم است؛ اما اگر یک نشتی جریان وجود داشته باشد، تفاضل جریان های خارج شده و برگشتی داخل نول با هم برابر نبوده و کلید مدار را قطع می کند. معمولا حساسیت این کلید ها ۳۰ میلی آمپر است.اعزام برقکار کامرانیه زیر نیم ساعت به صورت شبانه روزی.

برقکار
( برقکار کامرانیه )

توجه

  1. این کلید در تابلوی تقسیم واحد بعد از فيوز اصلی یا کلید مینیاتوری اصلی باید قرار گیرد.

  2. در تبلیغات این کلید چنین گفته می شود، که این کلید می تواند در برابر تماس مستقیم برق، انسان را از برق گرفتگی محافظت کند. در حالی که هیچ مقررات معتبری در دنیا این را قبول ندارد و در مورد حفاظت تماس غیر مستقیم هم این کلید به تنهایی کارایی نداشته و حتما نیاز به سیستم ارت وجود دارد. ( برقکار کامرانیه )

    این وسیله جریان های نشتی کوچک را که باعث عملکرد فیوز نمی شود؛ ولی می تواند مقدمه یک خطر: مثل آتش سوزی باشد، حس کرده و مدار را قطع می کند.

در شکل زیر علامت فنی و حقیقی کلید حفاظت جان آورده شده است.

برقکار
( برقکار کامرانیه )

این کلید یک حلقه مغناطیسی دارد که فاز و نول از داخل آن عبور کرده است. اگر تفاضل جریان رفت و برگشت غیر صفر باشد، میدان حاصل از این تفاضل جریان ولتاژی را القا کرده و بوبینی برق دار شده و مکانیزم قطع کلید را اجرا می کند. اعزام برقکار کامرانیه و برقکار ساختمان زیر نیم ساعت برای نصب کلید حفاظت جان با ما.

دکمه T جهت تست صحت عملکرد کلید قرار داده شده که ماهی یک بار باید تست شود. وقتی این دکمه فشار داده شود، کلید مدار را قطع می کند، همچنین اگر تستر یا یک لامپ را بین یک پیچ ورودی و یک پیچ خروجی غیر هم نام بگذاریم (توجه برای سه فاز باید دو لامپ سری باشد) و کلید سالم باشد، باید مدار را قطع کند. البته باید توجه داشت خطای جریان به اندازه نوشته شده روی کلید برسد.

تفاوت RCBO, RCCB, RCD

کلیدهای RCD و RCCB هر دو یکسان هستند؛ فقط نشت جریان را تشخیص داده و مدار را در مقابل نشت جریان حفظ می کنند، ولی RCBO تلفیقی از کلید مینیاتوری و کلید قطع نشت جریان است؛ یعنی هم نشت جریان و هم اضافه بار و اتصال کوتاه را تشخیص می دهد.  اعزام برقکار جردن و برقکار کامرانیه ایمن باما.

در واقع، کلیدهای RCBO در تابلوی برق با تلفیق این دو عملکرد نیاز به دو تجهیز جداگانه؛ یعنی کلیدهای RCCB و کلیدهای MCB را مرتفع می کند؛ اما در هر حال جهت ایمنی بیشتر برقکارها حتی در کنار RCBO یک کلید مینیاتوری قرار می دهند.

میتوانید لیست قیمتهای برقکاری ساختمان را با پارس خدمت بدانید.

روش های تشخیص RCCB و RCBO

در اغلب موارد نوع کلید روی آن نوشته می شود.

در مورد RCBO جریان قطع و تیپ کلید (تند کار – کندکار بودن) آن نوشته می شود؛ مثلا 25B یا 32C ؛ ولی در RCCB جریان قابل تحمل کلید به صورت A16 یا 16 نوشته می شود. یکی دیگر از نشانه های تشخیص این است، که کلیدهایی که روی آنها 61008iec درج شده RCCB هستند و آنهایی که عبارت 61009iec رویشان نوشته شده RCBO هستند. اعزام برقکار کامرانیه زیر نیم ساعت به صورت شبانه روزی برای رفع اتصالی برق و رفع خرابی تلفن و نصب انواع هالوژن و نصب انواع لوستر و … همچنین برای پروژه های بزرگ خود پارس خدمت میتواند برقکار سیار اعزام کند.

انواع روش های حفاظت خود شبکه برق رسانی و وسایل داخل آن:

همان طور که قبلا گفته شد، خود شبکه برق رسانی و وسایلی؛ مثل ماشین آلات، موتور های برق و …. باید حفاظت شوند. در واقع، بعد از حفاظت انسان در مقابل جریان برق، بحث حفاظت سیم ها، کابل ها و مصرف کننده های برقی مطرح می شود.

عمده خطر در شبکه برق خطر آتش سوزی است، که در اثر عبور جریان بیش از حد ایجاد می شود؛ مثلا فرض کنید در نقطه ای از شبکه فاز و نول به طور ناخواسته به هم متصل شوند. در این حالت جریان بسیار زیادی در حدود 200 آمپر در سیم جریان می یابد. اگر این جریان قطع نشود و مهار نگردد سیم ها آتش می گیرند.

سامانه اعزام برقکار به صورت شبانه روزی زیر نیم ساعت به تمام مناطق تهران زیر نیم ساعت با پارس خدمت.