تمام مناطق تهران

حساب کاربری

برقکار دربند

برقکار تهران دربند

اعزام برقکار دربند زیر نیم ساعت با بهترین و سریع ترین پاسخگویی

برقکار دربند

دربند یک محدوده در شمال تهران و در منطقه یک تهران است. این محدوده مثل تمام محدوده های منطقه 1 تهران گران قیمت است. این محدوده از آب و هوای بسیار خوبی برخورد دار است. این محدوده از شمال با ده پس قلعه و کوه های البرز از شرق با امامزاده قاسم و جماران از غرب با سعد آباد و از جنوب با میدان تجریش همجوار است.

(اگر به برقکار دربند برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

توانایی نصب سیستم اعلام حریق

سیستم اعلام حریق ( Fire Alarm System ) برای تشخیص و اعلام حریق بکار می رود. تشخیص حریق توسط سنسورها انجام می شود. آتش سوزی به مرکز کنترل ارسال می شود و مرکز کنترل نیز بلافاصله توسط آژیر و یا فلاشر این موضوع را اعلام می کند. سیستم اطفاء حریق نیز در کنار سیستم اعلام حریق در ساختمان ها می تواند نقش تعیین کننده ای در خاموش کردن آتش داشته باشد. اما در صورت عدم وجود سیستم اطفاء حریق ، سیستم اعلام حریق گزینه بسیار خوبی جهت تشخیص شروع آتش سوزی و کنترل آن می باشد. اعزام برقکار دربند زیر نیم ساعت.

آتش یا حریق بر اثر عمل احتراق بوجود می آید. احتراق از ترکیب سریع اکسیژن موجود در هوا با مواد سوختی بوجود می آید. احتراق زمانی تشکیل می گردد که ماده سوختی که جامد یا مایع است ، بر اثر حرارت به صورت گاز یا بخار در آید. عمل احتراق با آتش سوزی برای بقا نیاز به سه عنصر دارد :

  • ماده سوختنی
  • حرارت
  • اکسیژن
  • برقکار دربند

اگر هر کدام از سه عنصر عامل در یک حریق وجود نداشته باشد، احتراق صورت نمی گیرد و در نتیجه حریق خاموش خواهد شد. اثرات حریق به سه شکل خود را نشان می دهد.

اعزام برقکار دربند و تعمیر کار برق زیر نیم ساعت برای نصب انواع آیفون تصویری.

  • دود
  • حرارت
  • شعله

اما همیشه حریق یا آتش سوزی این سه عامل را با خود ندارد. بسیاری از آتش سوزی ها ممکن است فقط دو تا و در بعضی مواقع فقط یکی از این عوامل را داشته باشد اما باید به این نکته توجه نمود که در هر صورت این عوامل برای انسان و زندگی آنها، مخاطره به همراه دارد به همین علت باید از ایجاد آنها جلوگیری نمود.

اعزام برقکار دربند و برقکار فوری برای نصب انواع فیوز.

سیستم اعلام حریق نیز دقیقا همین عمل را انجام می دهد. یعنی با وجود سنسورهای خود عوامل و اثرات اصلی آتش سوزی را که به شکل های دود – حرارت و شعله هستند را تشخیص داده و بعد از پردازش و کنترل آن را اعلام می کند. البته اعلام حریق را می توانیم به صورت دستی و به وسیله شاسی های اعلام حریق نیز اعلام نماییم که این کار زمانی انجام می شود که خطر توسط شخص تشخیص داده شود.

اعزام برقکار دربند به صورت شبانه روزی.

انواع سیستم اعلام حریق

سیستم های اعلام حریق بطور کلی به دو دسته تقسیم بندی می شوند :

  • متعارف
  • آدرس پذیر

سیستم اعلام حریق از نوع متعارف از روش ناحیه ایی استفاده می کند. فضای موجود به چندین ناحیه تقسیم می شود و در هر ناحیه تجهیزات تشخیص و اعلام حریق اعم از سنسورها و آژیرها دریک مسیر قرار می گیرند. برقکار دربند  در صورت آتش سوزی ناحیه مورد نظر توسط مرکز کنترل نشان داد می شود. در شکل زیر یک سیستم اعلام حریق ۴ زون را مشاهده می کنید.

برقکار دربند
( برقکار دربند )

سیستم اعلام حریق آدرس پذیر از روش کدینگ استفاده می نماید. بدین ترتیب که تمامی تجهیزات تشخیص و اعلام حریق در یک مسیر قرار می گیرند. هر وسیله در سیستم اعلام حریق دارای یک کد یا آدرس است. در صورت آتش سوزی مرکز کنترل براحتی ناحیه مورد نظر را نشان می دهد. به هر قطعه یک شماره خاص یا آدرس اختصاص می یابد و سیستم بدون نیاز به سیم کشی مجزا برای هر قطعه، محل قرارگیری آنها را از روی آدرس می شناسد. تا ۱۲۸ قطعه را می توان بر روی یک حلقه کنترل نمود. در این سیستم ها علاوه بر اینکه می توان منطقه ایی که در آن حریق رخ داده است را مشخص نمود می توان دقیقا عنصری که حریق را تشخیص داده، معین کرد و یا حتی می توان خبر دهنده هایی که مربوط به آن محل است را فعال نمود.

اعزام برقکار دربند و اعزام برقکار آنلاین به تمام مناطق تهران.

اجزای سیستم اعلام حریق

سیستم های اعلام حریق بطور کلی به دو دسته تقسیم بندی می شوند :

  • متعارف
  • آدرس پذیر

سیستم اعلام حریق از نوع متعارف از روش ناحیه ایی استفاده می کند. فضای موجود به چندین ناحیه تقسیم می شود و در هر ناحیه تجهیزات تشخیص و اعلام حریق اعم از سنسورها و آژیرها دریک مسیر قرار می گیرند. در صورت آتش سوزی ناحیه مورد نظر توسط مرکز کنترل نشان داد می شود. 

اعزام برقکار دربند و برقکار تهران به تمام محدوده های منطقه یک زیر نیم ساعت برای نصب انواع نصبیات شما.

سیستم اعلام حریق آدرس پذیر از روش کدینگ استفاده می نماید. بدین ترتیب که تمامی تجهیزات تشخیص و اعلام حریق در یک مسیر قرار می گیرند. هر وسیله در سیستم اعلام حریق دارای یک کد یا آدرس است. در صورت آتش سوزی مرکز کنترل براحتی ناحیه مورد نظر را نشان می دهد. به هر قطعه یک شماره خاص یا آدرس اختصاص می یابد و سیستم بدون نیاز به سیم کشی مجزا برای هر قطعه، محل قرارگیری آنها را از روی آدرس می شناسد. تا ۱۲۸ قطعه را می توان بر روی یک حلقه کنترل نمود. در این سیستم ها علاوه بر اینکه می توان منطقه ایی که در آن حریق رخ داده است را مشخص نمود می توان دقیقا عنصری که حریق را تشخیص داده، معین کرد و یا حتی می توان خبر دهنده هایی که مربوط به آن محل است را فعال نمود. اعزام برقکار دربند شبانه روزی.

اجزای سیستم اعلام حریق

سیستم اعلام حریق دارای اجزای گوناگونی است که به طور کلی به سه دسته قابل تقسیم هستند:

تجهیزات تشخیص حریق:

  • دتکتور : جهت تشخیص حریث به صورت اتوماتیک
  • شستی اعلام حریق : جهت تشخیص حریق به صورت دستی

تجهیزات اعلام حریق:

  • آژیر : اعلام حریق به صورت سمعی
  • فلاشر : اعلام حریق به صورت بصری
  • آژیر فلاشر : اعلام حریق به صورت سمعی و بصری

سیستم کنترل:

  • تابلوی کنترل : کنترل تمامی اجزا توسط
  • برقکار دربند

 

این اجزا خود به انواع دیگری تقسیم می شوند که به آنها می پردازیم. البته تشریح سیستم اعلام حریق در حدی ارائه می شود که با کتاب برقکار ساختمان درجه یک هماهنگ باشد. چنانچه علاقمندان مایل به دریافت اطلاعات بیشتری می باشند باید به کتاب سیستم های نظارتی، حفاظتی و امنیتی از انتشارات همین ناشر مراجعه نمایند.

دتکتور برقکار دربند 

دتکتور (Detector ) یا آشکار سازها در سیستم اعلام حریق بعنوان تشخیص دهنده اثرات حریق بکار می روند. بدین معنی که می توانند حرارت ، دود و شعله آتش را تشخیص داده و این اطلاعات را به تابلوی کنترل اطلاع دهند. درون دتکتورها یک قطعه اصلی بنام سنسور قرار دارد که می تواند عوامل بوجود آمده از حریق را تشخیص دهد. به علت اینکه اثرات ناشی از حریق معمولا طرف بالا حرکت می کنند، طوری طراحی می شوند که در سقفیا روی دیوار نصب شوند. معمولا دتکتورها بصورت استوانه ای شکل هستند و رنگ آنها سفید است. دتکتورها از نظر شکل ظاهری به قسمت های مختلفی تقسیم می شوند.

محفظه

دتکتورها به شکل استوانه مخروطی شکل است که جهت پرشدن و جای گرفتن اثرات حریق است که شکل دود – حرارت و شعله می باشد.

دریچه

این دریچه ها بر روی محفظه قرار دارند و جهت عبور اثرات حریق است. عوامل حریق پس از گذشتن از دریچه ، درون محفظه وارد می شوند.

اعزام برقکار دربند و برقکار شبانه روزی برای نصب سیستم اعلام حریق شما با حرفه ای ترین نیرو های برقکار.

نشانگر LED

نشانگر LED روی دتکتور معمولا به دو رنگ است

سبز

سبز به معنی فعال بودن دتکتور است. 

قرمز

قرمز خود به دو صورت روشن می شود قرمز چشمک زن : دتکتور در حال اعلام آلارم است.قرمز ثابت : دتکتور قبلا یک آلارم را اعلام نموده است که در صورت رفع حریق به حالت سبز می رود.

پایه

پایه دتکتور در قسمت بالای آن واقع شده است. این پایه از بدنه دتکتور قابل جدا سازی است. پس از جدا سازی این پایه آن را روی دیوار یا بر روی سقف نصب می نماییم و روی پایه پیچ ها یا ترمینال هایی جهت نصب سیم وجود دارد.

Line 1 in برقکار دربند

ولتاژ مثبت (+) تغذیه دتکتور است که باید به ترمینال مثبت تابلوی کنترل متصل شود.

L2

ولتاژ منفی (-) تغذیه دتکتور است که باید به ترمینال منفی تابلوی کنترل متصل شود.

L1 out

این ترمینال پس از فعال شدن دتکتور یک ولتاژ مثبت خروجی (بسته به ولتاژ کاری دتکتورها ) می دهد که برای فعال شدن دتکتور بعدی باید به آن متصل گردد.

در هنگام فعال شدن دتکتور ، این ترمینال یک ولتاژ خروجی منفی (بسته به ولتاژ کاری دتکتورها ) می دهد که می تواند برای روشن نمودن فلاشر LED بکار رود.

ترمینال L1 out و L2 همچنین برای مستقر شدن مقاومت انتهای خط نیز بکار می روند

اعزام برقکار دربند و برقکار اندرزگو زیر نیم ساعت به صورت سیار.

نحوه عملکرد دتکتور

دتکتور در حالت عادی دارای یک مقاومت داخلی معینی است. در هنگام تحریک این مقاومت داخلی کم می شود بنابراین در اثر کم شدن مقاومت داخلی ، جریان مصرفی افزایش پیدا کرده و در این زمان دتکتور تحریک شده و سیستم را متوجه خطر می سازد. دتکتورها در ولتاژ های مختلف (200 VAC – 48V DC – 24V DC – 12V DC) تولید شده اند. اما در هر صورت باید با مرکز کنترل یا شاسی کنترل هماهنگ باشند. 

پارس خدمت سامانه اعزام برقکار ساختمان برای نصب و تعویض دتکتور.

برقکار
قسمت های مختلف دتکتور ( برقکار دربند )

دتکتورها معمولا دارای سه سیم هستند که جهت فعالیت باید به تابلوی کنترل متصل شوند. این سیم ها باید با رعایت قطب مثبت و منفی که روی دتکتورها نشان داده شده اند، به تابلوی کنترل مرتبط گردند. همچنین سیم سوم دتکتورها برای ارت استفاده می شود که باید حتما آنرا به چاه ارت وصل نمائیم. اعزام برقکار دربند و برقکار سیار به صورت شبانه روزی تمام مناطق تهران. دتکتورها با توجه به اثرات حریق دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آنها خود به انواع دیگری تقسیم بندی می شوند :

دتکتورهای دودی

  • یونیزاسیون
  • فتو الکتریک (اپتیکال)
  • اشعه ای

دتکتورهای حرارتی

  • ثابت
  • برقکار دربند
  • متغير

دتکتور مولتی

دتکتورهای گازی

  • گاز شهری
  • گاز Co2
دتکتورهای دودی

دتکتور های دودی جهت تشخیص دود حاصل از آتش بکار می روند. در اثر ایجاد حریق ممکن است ، دود ناشی از آن در شکل های متفاوتی خود را نشان دهد. اما در هر صورت دتکتورها باید بتوانند آنها را تشخیص دهند به همین دلیل از نظر ساختاری دارای انواع مختلفی هستند. این دتکتورها بر حسب عملکرد خود در محیط های مختلفی بکار می روند. اعزام برقکار تجریش به صورت شبانه روزی برای رفع خرابی تلفن.

دتکتور دود یونیزاسیون : در درون ساختمان داخلی دتکتورهای یونیزاسیون (lonziation) یک منبع تولید اشعه رادیو اکتیو وجود دارد. هنگامی که دود ناشی از آتش سوزی وارد محفظه این دتکتور می شود، در اثر عبور اشعه رادیو اکتیو و یونیزه نمودن آن ، جریانی تولید شده و باعث اعلام حریق به تابلوی کنترل می شود.

دتکتور دودی نوری

دتکتور دودی نوری (Photo electric Smoke ) که به نام های فتو الکتریک و اپتیکال نیز شناخته می شود دارای یک سنسور نوری در داخل دتکتور است که با ورود دود به محفظه و تغییر نور آن ، تحریک شده و حریق را اعلام می نماید. ( برقکار دربند )

دتکتور دودی اشعه ای

دتکتور دودی(Beam smoke) اشعه ای از دو قسمت، فرستنده و گیرنده تشکیل شده است که باید در حالت نصب روبروی یکدیگر قرار گیرند. هنگامی که دود بين این دو قسمت قرار گیرد ، باعث تغییر اشعه آن می شود و بدین ترتیب حریق اعلام می شود.

اعزام برقکار دربند و برقکار جردن برای نصب دتکتور دودی اشعه ای باما.

دتکتورهای حرارتی

دتکتورهای حرارتی (Heat detector) از نظر شکل ظاهری شبیه به دتکتورهای دود بوده و تنها قادر به تشخیص حررات هستند. حرارت نیز مانند دود ممکن است دارای مشخصات متغیری باشد به همین دلیل نیاز به دتکتورهای حرارتی با قابلیت های گوناگون امری اجتناب ناپذیر می باشد. حرارت ممکن است ثابت و یا متغیر باشد که بنا به این ویژگی ها سنسورهای لازم تولید شده اند.

دتکتور حرارتی ثابت

دتکتورهای حرارتی (Fix heat) برای تشخیص حرارت ثابت بکار می روند. هنگامیکه حرارت محیط افزایش یابد و به ۷۵ درجه سانتیگراد برسد، دتکتور حرارتی پس از ۵ الی ۱۰ ثانیه به حالت آلارم می رود. این دتکتورها در دمای ثابتی تنظیم شده اند به همین علت به آنها حرارتی از نوع ثابت می گویند. این دتکتور برای اماکنی که دارای حرارت ثابت هستند، بکار میرود مانند آشپزخانه و …

اعزام برقکار دربند با پارس خدمت سامانه اعزام برقکار به تمام مناطق تهران.

دتکتور حرارتی متغیر

دتکتور حرارتی متغیر (Variation heat) بر خلاف نوع ثابت آن بوده و دمای آن قابل تنظیم است. بر روی این دتکتور یک ولوم جهت تغییر مقدار دما وجود دارد که می توان بوسیله آن مقدار دما را تغییر داد. دتکتور حرارتی متغیر در اماکنی کاربرد دارد که افزایش دما به صورت تدریجی است مانند اماکن تاسیساتی و موتور خانه ها.

دتکتور مولتی

دتکتورهای دود و حرارت فقط قادر به تشخیص یکی از اثرات حریق می باشند و این ممکن است در بعضی از محل ها و اماکن، سیستم اعلام حریق را دچار مشکل نماید به همین دلیل دتکتورهای مولتی (Multi detector) پا به عرصه گذاشتند. دتکتورهای مولتی قادر به تشخیص دود و حرارت هستند یعنی این دتکتور به تنهایی کار دتکتور دود و حرارت را انجام می دهد. در درون این دتکتور دو نوع سنسور دود و حرارت جهت تشخیص وجود دارد. کاربرد دتکتور مولتی در محل ها و اماکنی که تواماً نیاز به تشخیص دود و حرارت می باشد، است. مانند اماکن نظامی و مجتمع های بزرگ. ( برقکار دربند )

دتکتورهای گازی

یکی دیگر از قابلیت های مهم سیستم اعلام حریق، تشخیص گاز است. گاز اگر توسط انسان استنشاق شود بسیار خطرناک و زیان آور است به همین علت از دتکتورهای گازی ( Gas detector ) استفاده می شود. این دتکتورها قادرند که در صورت طراحی لازم اگر وجود نشتی گازرا تشخیص دهند، یک سیستم تهویه راحت خروج گاز راه اندازی کرده و با قادر هستند که شیر گاز ورودی را جهت رفع نشتی قطع کنند. گازهای زیان آور به دو صورت هستند. گاز شهری و گاز Co2 .
دتکتور گاز شهری در صورت وجود نشتی گاز شهری ، دتکتور گاز شهری این امر را تشخیص داده و تابلوی کنترل را مطلع می نماید. این سنسور در تمام اماکنی که گاز شهری در آنها استفاده می شود، کاربرد دارد. پارس خدمت سامانه اعزام برقکار دربند.

دتکتور گاز Co2

دتکتور گاز Co2 یا منو اکسیدکربن برای تشخیص گازهای زیان آور نظير منو اکسیدکربن بکار می رود این دتکتورها در صورت زیاد شدن غلظت گاز Co2 در تونل ها و پارکینگ های مسقف و بسته، تحریک و فعال می شوند و به شکل مقتضی خطر را اعلام می نمایند. گاز ساطع شده از آتش نیز دارای منو اکسیدکربن زیادی است که در این صورت نیز با این دتکتور گاز Co2 شناسایی می شود. این سنسور در اماکن بسته و مسقف که گاز منواکسید کربن راه خروج ندارد، بکار می رود. مانند تونل ها و پارکینگ های عمومی و مسقف.

لیست قیمت های برقکار دربند را میتوانید در پارس خدمت مطالعه کنید.

اعلام حریق
انواع دتکتورها ( برقکار دربند )