تمام مناطق تهران

حساب کاربری

برقکار ازگل

اعزام برقکار ازگل

اعزام برقکار ازگل زیر نیم ساعت با قیمت رقابتی زیر نیم ساعت

برقکار ازگل

ازگل یک محدوده در شمال تهران و منطقه یک تهران است. این محدوده دسترسی عالی به اتوبان امام علی و اتوبان بابایی و بلوار ارتش دارد.

ازگل از شمال با نخل و شهرک شهید محلاتی از غرب با اقدسیه و پاسداران و از شرق با بلوار نیروی زمینی و از جنوب با لویزان و اتوبان بابایی همجوار است.

(اگر به برقکار ازگل برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

طراحی سیم کشی و نصب اعلام حریق

شستی اعلام حریق

شستی اعلام حریق یا کلید اضطراری یک کلید فشاری است که برای اعلام حریق به صورت دستی بکار می رود. شستی اعلام حریق مانند دتکتورها یکی دیگر از تجهیزات اعلام حریق در این سیستم است. هنگامی که آتش سوزی در شرف ایجاد باشد و سیستم اعلام حریق هنوز آنرا تشخیص نداده است. شخص می تواند مستقیما وارد عمل شده و با فشار دادن کلید شستی، حریق را اعلام نماید. اعزام برقکار ازگل و تعمیر کار برق به صورت شبانه روزی.

شستی های اعلام حریق بر دو نوع هستند :

  • فشاری
  • شیشه ای

در نوع فشاری با فشار دادن یک شستی و در نوع شیشه ای با شکستن شیشه روی شستی حریق اعلام می گردد. کلید شستی در حالت معمولی در حالت باز (ON) است. پس از تحریک بصورت دستی این کنتاکت به هم می چسبد و یک مقاومت 470 اهم در مدار وارد می شود. این عمل به مثابه تحریک یک دتکتور است. ( برقکار ازگل ) زیرا دتکتورها نیز در حالت فعال شدن مقاومتی در حدود 470 اهم دارند. به این طریق شستی فعال می شود و حریق را به سیستم اعلام می نماید. شستی اعلام حریق توسط دو سیم به زون مورد نظر در تابلو مرکزی متصل می شود و محل نصب آن در ارتفاع ۱۴۰ سانتی متری از سطح زمین روی دیوار است.

آژیر

اعلام حریق به صورت سمعی یا صوتی توسط آژیر (Sounder) باید رسا و فراگیر باشد تا به اطلاع همه مخاطبین برسد. ساده ترین نوع آژیر، زنگ است. اما در حال حاضر آژیرهای بکار رفته در سیستم اعلام حریق همگی از نوع الکترونیکی می باشند و به طور کلی به دو نوع تک صدا و چند صدا تقسیم بندی می شوند. اعزام برقکار ازگل و برقکار فوری برای نصب انواع آژیر.

زنگ

ساده ترین نوع اعلام بصری زنگ (bell) است. در بعضی از سیستم های اعلام حریق علاوه بر آژیر از زنگ نیز استفاده می شود.

آژیر الکترونیکی تک صدا

آژیر الکترونیکی تک صدا به شکل مربع بوده و صدای آن فشار اکوستیکی تا حدود ۱۱۰ دسیبل است. در زمان قطع برق کمترین مصرف انرژی را دارد و بدلیل استفاده از پتانسیومتر داخلی قابلیت تنظیم صدا و تغییر زیر و بم را دارا می باشد. ولتاژ کاری آژیر الکترونیکی تک صدا ، 24V DC است و با طراحی ویژه قابلیت استفاده در نصب روکار و توکار را دارد.اعزام برقکار ازگل و همچنین برقکار زعفرانیه برای نصب آژیر تک صدا.

آژیر الکترونیکی چند صدا

آژیر الکترونیکی چند صدا همانطور که از نام آن پیداست چندین صدا را از خود تولید می کند. این آژیرها دارای تعدادی دیپ سوئیچ (DIP – SW) هستند که با تنظیم آنها می توان به صدای دلخواه دست پیدا نمود.

آژیر الکترونیکی چند صدا در ولتاژهای V DC 24 و V AC 220 موجود هستند. آژیرهای الکترونیکی تک صدا و چند صدا توسط دو سیم به ترمینال تابلوی مرکزی متصل می شوند. نوع ۲۴ ولت آنها دارای قطب مثبت و منفی هستند که باید در هنگام نصب مورد توجه قرار گیرد.اعزام برقکار ازگل برای نصب و حتی تعویض آژیر.

فلاشر

فلاشر (Flasher) به معنی چشمک زن است. فلاشر در سیستم اعلام حریق جهت اعلام حریق به صورت بصری بکار می رود. در صورتی که در سیستم اعلام حریق آژیر نتواند به مخاطبین خود، خطر را اعلام نماید، فلاشرها وارد عمل شده و با نور خیره کننده و مقطع خود حریق را اعلام می نمایند. این تجهیزات قدرت پخش نور از طرفین تا زاویه ۱۸۰ درجه را دارند و معمولا یک ولوم جهت تنظیم سرعت فلاش روی آنها قرار دارد. فلاشرها از دو قسمت کلی تشکیل شده اند:

  • پایه
  • طلق
  • برقکار ازگل

پایه فلاشر جهت نصب روی دیوار قرار می گیرد و ترمینال ها نیز روی آن مواقع شده اند. طلق فلاشر در رنگ های مختلفی موجود است. بهتر است فلاشرها به منظور جلوگیری از ورود باران به درون آنها ، در محیط های مسقف مورد استفاده قرار گیرند. اعزام برقکار ازگل و برقکار آنلاین تمام مناطق تهران. اتصال فلاشرها به صورت دو سیمه و با رعایت قطب مثبت و منفی می باشد. فلاشرهای مورد استفاده در سیستم اعلام حریق بر چندین نوع هستند:

  • فلاشر معمولی
  • فلاشر آذرخشی
  • فلاشر LED

فلاشر معمولی جهت مصارف معمولی مورد استفاده قرار می گیرد. فلاشرهای آذرخشی دارای نوری به مراتب قویتر و خیره کننده تر نسبت به نوع معمولی خود هستند. اما فلاشرهای LED نسبت به فلاشرهای معمولی و آذرخشی کاربرد متفاوتی دارند. اعزام برقکار تهران برای نصب انواع نور مخفی و … با ما.

فلاشر LED

به علت مصرف بالای فلاشرهای معمولی و آذرخشی که دارای لامپ های رشته ای بودند یک نوع فلاشر با لامپ LED تولید گردید که دارای مصرف بسیار پایینی نسبت به دیگر فلاشرها بود. از مزیت این نوع فلاشر می توان به مصرف کم و طول عمر زیاد اشاره نمود زیرا در صورت معیوب شدن یکی از LEDهای درون آن بقیه LEDها می توانند بکار خود ادامه دهند و نور افشانی کنند. به منظور پیدا نمودن سریع محل حریق می توان از فلاشر LEDها استفاده می شود. محل نصب این فلاشر در جلوی واحدها – قسمت ها و محل های تحت پوشش یک زون است ، چنانچه در این حالت سیستم اعلام حریق ، یک حریق را اعلام نماید، زون مربوطه بلافاصله فلاشرLED مختص آن زون را که در جلوی واحد یا آپارتمان قرار دارد ، روشن نموده و مخاطب بلافاصله متوجه می شود که آتش سوزی در چه محلی واقع شده است.

اعزام برقکار ازگل و برقکار شبانه روزی حتی روز های تعطیل زیر نیم ساعت.

آژیر – فلاشر

آژیر – فلاشر به منظور اعلام حریق به صورت سمعی و بصری کاربرد دارد.  زیرا ممکن است فلاشر و آژیر به تنهایی در یک زمان و موقع بخصوص کاربردی نداشته باشند به همین علت از آژیر – فلاشر در سیستم اعلام حریق استفاده می شود. آژیر – فلاشر از یک آژیر پیزو الکتریک و یک فلاشر LED تشکیل شده است که دارای مصرف بسیار پایینی است. ولتاژ کاری این آژیر – فلاشر V DC  12- V DC 24 و V AC 220 می باشد. این دستگاه دارای قابلیتهای مختلفی است :

  • تنظیم همزمانی آژیر و فلاشر برای جلب توجه بیشتر
  • قابلیت تنظیم شدت و سرعت صدا و سرعت فلاشر
  • قابلیت استفاده بصورت روکار و توکار
  • برقکار ازگل شبانه روزی برای انواع کارهای برقی شما.

باتری

باتری بکار رفته در سیستم اعلام حریق حتما باید از نوع خشک باشد چون اگر باتری تر استفاده کنیم پس از گذشت زمان باتری سولفاته می کند و احتمال دارد قسمت هایی از برد الکترونیکی را معیوب سازد. برای دستگاه اعلام حریق از دو باتری 12V استفاده می شود که در صورت سری شدن با یکدیگر یک ولتاژ  24V به ما می دهند خروجی ولتاژ باتری ها را به دستگاه اتصال می دهیم ، اگر باتری های دستگاه کاملا شارژ نباشد LED زرد رنگ باتری که نشانه خطای مدار باتری است ، بر روی دستگاه روشن می شود. بهتر است باتری های دستگاه را هر یک سال یک با تعویض کنیم. اگر سیستم اعلام حریق در مکان هایی نصب شود که مدت زیادی بدون برق شهری هستند. حتما باید از باتری های آمپر بالا استفاده شود تا ذخیره نیروی الکتریکی کافی داشته باشیم. اعزام برقکار ساختمان و برقکار ازگل برای رفع خرابی تلفن.

تابلوی کنترل

تابلوی کنترل (Control box) یا کنترل باکس مهمترین قسمت سیستم اعلام حریق است. تمامی تجهیزات سیستم اعلام حریق به تابلوی کنترل متصل هستند. دتکتورها حریق را تشخیص داده و اطلاعات را توسط کابل های مربوطه به سیستم کنترل ارسال می کنند. سیستم کنترل پس از پردازش اطلاعات ، دستور لازم را جهت اعلام حریق اعمال می کند. مهمترین مشخصه تابلوهای کنترل تعداد زون (Zone) آنها می باشد. زون به معنای (ناحیه ) است. تابلو کنترل در تعداد زون های ۲-۴-۸-۱۶-۲۴-۳۲-۶۴ موجود هستند. تابلوی کنترل از اجزای مختلفی تشکیل شده است.

  • شاسی (پایه ثابت)
  • درب
  • نشانگرهای LED
  • کلیدها
  • قفل سوئیچی
  • برقکار ازگل 
برقکار
( برقکار ازگل )
1. پایه ثابت

این قسمت از تابلو ثابت است و در ناحیه زیری واقع شده است. جهت نصب تابلو ، باید ابتدا پایه ثابت روی دیوار نصب شود. تمامی اجزای داخلی تابلو روی قسمت ثابت قرار دارند.

میتوانید لیست قیمت های برقکار سیار، ساختمان در تهران را در پارس خدمت مطالعه کنید.

2. درب

درب تابلو قسمت متحرک آن محسوب می شود و برای دسترسی به قسمت های داخلی تابلو باید این درب را باز نمود.

3. نشانگرهایLED برقکار ازگل 

شانگرهای LED روی تابلوی کنترل هر کدام حالتی را نشان می دهد که نشانگر این است که تابلوی کنترل در چه وضعیتی قرار دارد.

اعزام برقکار ازگل به صورت شبانه روزی.

نشانگرهای اصلی

LED سبز رنگ : دستگاه به برق شهر متصل است. پس در هنگام فعال بودن سیستم اعلام حريق حتما باید روشن باشد (Power).

LED زرد رنگ : اگر روشن بود به معنای بوجود آمدن یک خطا است (fault)

LED قرمز رنگ : در هنگامیکه سیستم اعلام حریق یک آلارم را دریافت نماید این نشانگر روشن می شود. (Fire)

نشانگرهای زون

هر زون دارای یک نشانگر LED است که به طور معمول باید خاموش باشد. اگر سیستم اعلام حریق در هر کدام از این زون ها یک آلارم دریافت نماید . این نشانگر به حالت چشمک زن روشن می شود.

اعزام برقکار ازگل و برقکار اندرزگو برای نصب هرگونه اعلام حریق.

کلیدها ( برقکار ازگل )

چهار کلید شاسی روی تابلو وجود دارد که هر کدام وظیفه ی خاصی را به عهده دارند.

کلید اول (Reset / Resound – Test Zone lamps)

برای پاک کردن حافظه بکار می رود. اگر سیستم اعلام حریق یک آلارم دریافت نماید، نشانگرهای LED مربوط به زون روشن می شود. این کلید دستگاه را یک بار Reset نموده تا دستگاه مجددا به حالت اول در آید.

کلید دوم (Silence Alarm Sounders)

برای بی صدا نمودن آژیرها در سیستم اعلام حریق استفاده می شود.

کلید سوم (Silence fault sounders)

اعزام برقکار فرمانیه به صورت شبانه روزی برای رفع اتصالی برق و… حتی روزهای تعطیل.

اگر درپوش یک دتکتور را باز کنیم، تابلوی کنترل بلافاصله توسط Buzzer داخلی دستگاه ایجاد هشدار می کند با زدن دکمه می توانیم صدای بازر دستگاه که ناشی از بوجود آمدن خطاست را قطع کنیم.

کلید چهارم ( Evacuate)

به محض زدن این کلید آژیرها و فلاشرها به صدا در می آیند – پس از اتمام کار باید تست گرفته شود که صدای آژیر و نور فلاشر در همه جا شنیده و دیده شود.

قفل سوئیچی : روی درب تابلوی کنترل یک قفل سوئیچی قرار دارد که به دو منظور مورد استفاده قرار می گیرد.

با قفل نمودن این سوئیچ ، تابلو از دستکاری توسط افراد غیر مجاز محفوظ می ماند.

چهار عدد کلید روی شاسی دستگاه بوسیله این قفل فعال می شوند زیرا در حالت عادی قطع هستند و افراد غیر مجاز نمی توانند با آنها کار کنند.

اعزام برقکار ازگل برای نصب و مشاوره اعلام حریق زیر نیم ساعت.

ساختمان داخلی تابلوی کنترل

دارای اجزای گوناگونی است در شکل زیر اجزای مهم و اصلی تابلوی کنترل را مشاهده می نمایید:

  • شاسی
  • درب
  • ترمینال ها
  • باتری ها (دو عدد باتری)
  • برد الکتریکی
  • برقکار ازگل 
  • کارت زون
  • بازر
  • سوئیچ
ازگل
( برقکار ازگل )

علاوه بر فیوز محافظی که سر راه برق شهری قرار دارد، دستگاه فیوزهای دیگری نیز دارد که عبارتند از:

۱ عدد فیوز A 1/6 برای باتری که با F1  نشان داده شده است.

۱ عدد فيوز 1A برای مدار Auxillary که با F2 نشان داده شده است.

۲ عدد فیوز 1A برای مدار Sounders که با علامت F3-F4 نشان داده شده است.

ترمینال های تابلوی کنترل: ترمینال های تابلوی کنترل بر روی برد الکترونیکی واقع شده است و کلیه اجزای سیستم اعلام حریق توسط کابل های مربوطه به این ترمینال ها متصل می شوند. اعزام برقکار ازگل. در شکل زیر ترمینال های یک تابلوی کنترل چهار زون را می بینید.

برقکار تهران برج
( برقکار ازگل )

ترمینال 1 ، 7 : ترمینال AUX میباشد که خروجی ولتاژ V DC 24 می دهد ولتاژ مثبت روی ترمینال 1 و ولتاژ منفی روی ترمینال 7 قرار دارد.

ترمینال 2،3 : کنتاکت Normally close) NC) کنتاکتی است که بطور معمولی در حالت بسته قرار دارد و با تحریک و یا فشار به حالت باز می رود.

ترمینال 4 ،3 : کنتاکت Normally open) NO) کنتاکتی است که بطور معمولی و در حالت باز قرار دارد و با تحریک و یا فشار به حالت بسته می رود. ترمینال 3 بطور مشترک بین ترمینال 4،2 قرار گرفته است و عنوان common است.

ترمینال 5،6: برای فلاشر استفاده می شود که دارای قطب مثبت و منفی است البته می توانیم برای آژیر هم استفاده کنیم. اعزام برقکار ازگل شبانه روزی

ترمینال 7،8: برای آژیر استفاده می شود که دارای قطب مثبت و منفی است. البته می توانیم برای فلاشر هم استفاده کنیم

ترمینال های زون: همگی دارای قطب مثبت و منفی هستند که عبارتند از :

ترمینال 10،9: زون 1

ترمینال 12،11: زون 2

ترمینال 13، 14: زون 3

ترمینال 16،15: زون 4

دو عدد باتری V 12 که جمعا V  24 می شود. برای سیستم اعلام حریق استفاده می شود. برای باتری ترمینالی وجود ندارد به همین علت آنرا به دو سیمی که روی برد اصلی بوده و برای باتری در نظر گرفته شده است متصل می نماییم.

مقاومت های ترمینال تابلوی کنترل: این مقاومت در هنگام تهیه سیستم اعلام حریق روی ترمینال های تابلوی کنترل قرار دارد. همانطوریکه گفته شد در حالت فعال باید یک مقاومت 6800 اهم بین ترمینال ها باشد در غیر اینصورت دستگاه بلافاصله پس از فعال شدن آلارم می دهد. برای نصب هریک از تجهیزات سیستم اعلام حریق به این ترمینال ها مقاومت مذکور را از محل مورد نظر خارج نماییم. رنگ های این مقاومت آبی – خاکستری – قرمز و طلایی می باشد. ( برقکار ازگل )

زمانی که یک دستگاه اعلام حریق خریداری می کنید، بیشترین تعداد دتکتوری که می توان بر روی هر زون قرار دهید ، در کاتالوگ آن قید شده است بطور مثال در دستگاهی که این تعداد با عدد مشخص شده، بدین معنی است که ما نباید بیشتر از 20 دتکتور بر روی هر زون نصب کنیم. حال اگر بخواهیم دستگاه را با ۷ دتکتور در هر زون فعال کنیم باید دستگاه را آگاه سازیم. پس برای این کار یک مقاومت K 8/6 اهم در پایان راه نصب می کنیم. اکنون دستگاه دتکتور هفتمی را آخرین دتکتور می داند و به این طریق اگر هر دتکتوری فعال شود ، دستگاه می تواند به راحتی از آن پشتیبانی کند.

(اگر به برقکار ازگل برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

دتکتور زمانی که تحریک شود از دستگاه جریان بیشتری طلب می کند، پس ما باید جریان فعلی را که با ۷ دتکتور بسته شده است، برای دستگاه به اثبات برسانم تا دستگاه در زمان خطر (اگر جریانی بیشتر از حد تعریف شده بوجود آمد)، بتواند حریق را اعلام نماید. پس مقاومت K 8/6  اهم هیچ گاه نباید از مدار جدا شود. چون در این صورت در مدار دستگاه خطا بوجود آمده و دچار مشکل می شود.