تمام مناطق تهران

حساب کاربری

برقکار دزاشیب

برقکار دزاشیب

اعزام برقکار دزاشیب به صورت شبانه روزی 

برقکار دزاشیب

دزاشیب در منطقه یک تهران قرار دارد و محدوده بسیار گران قیمتی است مانند تمام محدوده های منطقه یک. 

این محدوده دزاشیب از شمال خود با جماران و نیاوران و از غرب ا تجریش و خیابن شریعتی و از شرق با کامرانیه و خیابان لواسانی و از جنوب خود با قیطریه و صدر همجوار است.

(اگر به برقکار دزاشیب برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)

نصب دزدگیر و دوربین مداربسته

سیستم اعلام سرقت که با نام عمومی دزد گیر نیز شناخته می شود وسیله ای است که حرکت را در یک محدوده مورد نظر تشخیص داده و آنرا اعلام می نمایید. مشخص نمودن تغییرات با حرکت بوسیله سنسور انجام می شود. سپس مرکز کنترل آنرا پردازش می کند و در نهایت خبر دهنده آنرا اعلام می کند.

مزیت های استفاده از سیستم دزدگیر :

  • اعلام سرقت چند جانبه
  • مسدود نمودن راه های سرقت
  • اعلام سرقت اتوماتیک و دستی
  • اعلام حریق
  • اعزام برقکار دزاشیب به صورت شبانه روزی
  • خروجی درب بازکن مستقل با ریموت کنترل
  • سیستم دینگ دانگ
  • کنترل سیستم دزدگیر از راه دور

که در ادامه به آنها می پردازیم. دزدگیر بطور کلی بر دو نوع موجود هستند :

  • دزدگیر خودرو
  • دزدگیر اماکن

دزدگیر اماکن

دزدگیر اماکن یکی از انواع سیستم های اعلام سرقت است که در مکان های خصوصی یا عمومی مانند ، خانه ، مغازه ، شرکت ، کارخانجات و کارگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد. اعزام برقکار دزاشیب و تعمیر کار برق برای نصب و تعمیر دزدگیر منزل و یا محل کار شما. دزدگیر اماکن خود بر دو نوع است :

با سیم

چشمی ها بوسیله سیم به مرکز کنترل وصل می شوند.

بی سیم

چشمی ها بدون سیم به مرکز کنترل وصل می شوند

یک دزدگیر اماکن ساده به طور کلی از سه بخش اصلی تشکیل می شود:

  • حسگر (سنسور)
  • قسمت کنترل
  • اعلام خبر

هر کدام از این اجزا خود از انواع دیگری تشکیل شده اند :

سنسورها : چشمی – مگنت – شوک – دود – پدال

تجهیزات اعلام خبر : آژیر – فلاشر – تلفن کننده

قسمت کنترل: مرکز کنترل – ریموت کنترل – باتری

حال به بررسی اجزای سیستم دزدگیر اماکن می پردازیم.

 اعزام برقکار فوری و برقکار دزاشیب شبانه روزی حتی روز های تعطیل.

سنسورها

حسگر یا سنسور ( Sensor ) یک دتکتور (Detector ) یا آشکار ساز است. سنسور یا آشکار ساز حسگرهایی هستند که تغییرات و یا حرکت را در محیط تشخیص می دهند. با تحریک سنسور مدار آن باز می شود در نتیجه مدار داخل ترمینال مرکز کنترل را قطع می کند و بلافاصله آژیر به صدا در می آید.

توضیح اینکه مدار سنسور در حالت نرمال بسته (N.C) است و تا زمانی که به ترمینال مرکز کنترل متصل است مدار بسته است اما هنگامی که تحریک شده و یا قطع شود مدار ترمینال مرکز کنترل باز شده و سیستم متوجه سرقت می شود. بنابراین تجهیزات اعلام خبر سرقت را اطلاع می دهند.

اعزام برقکار دزاشیب و برقکار دربند برای نصب سنسورهای ساختمان شما.

سنسورها به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند که عبارتند از :

  • سنسور چشمی
  • سنسور مگنت
  • سنسور شوک
  • سنسور دود
  • پدال

سنسور چشمی

مهمترین سنسور سیستم دزدگیر اماکن سنسور چشمی است. بدن موجودات زنده به دلیل وجود حرارت از خود اشعه مادون قرمز ساطع می کند. سنسور چشمی بر اساس امواج مادون قرمز فعالیت می کند. در درون سنسور چشمی یک المان تشخیص حرکت (PIR ) قرار دارد که امواج مادون قرمز را دریافت می کند و همانطور که قبلاً در مورد سنسورها گفته شد بلافاصله مقاومت آن بالا رفته و مدار داخل چشمی را قطع می کند. این واکنش بلافاصله به تابلو کنترل اطلاع داده می شود و آژیر به صدا در می آید. سنسور چشمی از نظر شکل ظاهری از چندین قسمت تشکیل شده است :

  1. پایه
  2. بدنه
  3. فيبر شفاف
  4. نشانگر LED
  5. درپوش
  6. اعزام برقکار دزاشیب و برقکار زعفرانیه برای نصب وتعویض تمامی قسمت های سنسور چشمی.
برقکار
( برقکار دزاشیب )

پایه سنسور از دو قسمت ثابت و متحرک تشکیل شده است بنابراین قابلیت حرکت دارد و باید پس از نصب آنرا تنظیم نمود. بدنه و درپوش بر روی یکدیگر قرار دارند. برای دستیابی به قسمت های داخلی سنسور باید درپوش آنرا باز کنیم.

در وسط سنسور فیبر شفاف قرار دارد که در زیر آن سنسور مادون قرمز قرار گرفته است. امواج مادون قرمز از فیبر شفاف می گذرد. اندازه فيبر شفاف به گونه ای طراحی شده است که میزان زاویه دید سنسور را تعیین می نماید. هر سنسور دارای یک محدوده دید است اما به طور کلی محدوده دید این نوع سنسورها در حالت نرمال در حدود ۱۱۰ درجه و فاصله دید حداکثر ۱۰ متر است.

اعزام برقکار دزاشیب و برقکار اندرزگو برای نصب اعلام حریق.

نشانگر LED موجود روی سنسور در حالت عادی خاموش است و بصورت مقطعی در فواصل منظم خاموش و روشن می شود. زمانی که سنسور امواج مادون قرمز را دریافت کند بلافاصله روشن می شود.

سوییچ بدنه یا شاسی (Tamper) روی برد الکترونیکی درون سنسور در واقع یک کلید فشاری است که در حالت معمولی به صورت بسته قرار دارد. این سوییچ طوری در سنسور چشمی مستقر است که اگر درپوش روی سنسور به هر نحوی توسط سارق باز شود مدار NC متصل به ترمینال های (Tamper) باز می شود و تشخیص خطر به مرکز کنترل ارسال می گردد.

در داخل سنسور چشمی ترمینال هایی جهت نصب آن توسط کابل به مرکز کنترل قرار دارد. اعزام برقکار دزاشیب و برقکار آنلاین برای نصب و تعمیر انواع دزدگیر. برای این کار باید کاور روی سنسور را برداشته تا به این ترمینال ها دسترسی پیدا نماییم. در داخل سنسور چشمی شش ترمینال وجود دارد که هر کدام وظیفه خاصی را به عهده دارند :

  • ترمینال آلارم
  • ترمینال تغذیه مثبت و منفی
  • ترمینال Tamper
ترمینال سنسور چشمی ( برقکار دزاشیب )

ولتاژ تغذیه یا ورودی سنسور از سمت مرکز کنترل تامین می شود. این ولتاژ ۱۲ ولت DC است و دارای قطب مثبت + و منفی – است که در هنگام نصب باید رعایت شود. برق ورودی سنسور چشمی از ترمینال AUX مرکز کنترل دریافت می شود.

رله موجود در سنسور چشمی دارای چندین کنتاکت نوع O.N و N.C است. در چشمی کنتاکت N.C کاربرد دارد و به ترمینال آلارم متصل است. در نتیجه ترمینال آلارم در حالت عادی به صورت بسته است. در صورت تحریک سنسور درون چشمی یک ولتاژ ایجاد می کند که رله را تحریک می نماید و باعث قطع شدن اتصال مربوط به ترمینال آلارم می شود. در نهایت اتصال ترمینال مرکز کنترل نیز قطع می شود و سرور از خود واکنش نشان می‌دهد.

محدوده دید چشمی در حالت نرمال در حدود ۱۱۰ درجه و برد ۱۰ متر است. محل نصب سنسور چشمی باید طوری باشد که سوژه نسبت به سنسور در خط افق قرار گیرد به همین علت محل نصب آن باید در کناره های درب و یا محل ورود و خروج باشد، این امر باید با توجه به زاویه دید و محدوده برد سنسور چشمی صورت می‌پذیرد.

اعزام برقکار دزاشیب به صورت سیار.

سنسور مگنت

سنسور مگنت از خاصیت آهنربایی جهت درک تغییرات موجود در محیط استفاده می نماید این سنسور از دو قسمت تشکیل شده است.دو قسمت آهنربا و پلاتین باید دقیقا روبروی یکدیگر و نزدیک به هم باشند در این صورت مدار الکتریکی موجود از طریق قسمت آهنربایی بسته و کامل میشود. در صورت دور شدن این دوقطعه در فاصله ای غیر از مقدار تعیین شده بلافاصله مدار قطع میشود و در نهایت این تغییرات به مرکز کنترل اطلاع داده می شود و دزدگیر فعال میشود. ( برقکار دزاشیب ) بر روی قسمت پلاتین دو کنتاکت وجود دارد که جهت اتصال به ترمینال زون در مرکز کنترل متصل میشود. محل نصب سنسور مگنت روی لبه درب یا پنجره است. قسمت پلاتین روی چهار چوب درب و قسمت آهنربا روی قسمت متحرک درب یا پنجره نصب می شود. به طوری که فاصله این دو قسمت بین ۲ تا ۴ میلی متر باشد.

اعزام برقکار دزاشیب روزهای تعطیل و همچنین اعزام برقکار تهران به تمام مناطق تهران باما.

سنسور شوک برقکار دزاشیب 

سنسور شوک از یک پلاتین و یک پیچ تنظیم کننده تشکیل شده است. هنگامی که یک ضربه به سنسور شوک وارد میشود این تیغه ها از یکدیگر جدا شده و این فرمان بلافاصله به مرکز کنترل اطلاع داده می شود.
میزان حساسیت سنسور شوک توسط یک پیچ قابل تنظیم است. این سنسور مانند سنسور مگنت به وسیله ترمینال های روی آن به مرکز کنترل متصل میشود.
محل نصب سنسور شوک روی شیشه یا پنجره یا در جایی که محل ضربه احتمالی سارق است می باشد. این محل بهتر است در قسمت پایین روی شیشه ثابت باشد. این سنسور نیز مانند سنسور مگنت توسط دو سیم به ترمینال زون مرکز کنترل متصل میشود. 

لیست قیمت برقکار ساختمان و برقکار دزاشیب را میتوانید در پارس خدمت مطالعه کنید.

سنسور دود

سیستم دزدگیر اماکن دارای قابلیت های زیادی است به علاوه بر وظایف خود می تواند وقوع آتش سوزی را نیز اعلام نماید. این سنسور می‌تواند به صورت ۲۴ ساعته در مدار باشد.
سنسور دود سه قسمت اصلی یعنی سنسور دود، بیزر و ترمینال تشکیل شده است. ‏سنسور دود جهت فعالیت مانند دیگر سنسور ها به یک ولتاژ ۱۲V نیاز دارد و توسط دو کنتاکت خود یعنی C و NC به مرکز کنترل متصل میشود. این کنتاک در حالت معمولی بسته( NC ) است. در صورت تحریک به وسیله دود و یا آتش این کنتاکت به حالت باز در می آید و مدار مرکز کنترل قطع می شود و بلافاصله آژیر به صدا درمی آید.

اعزام برقکار دزاشیب و برقکار ساختمان برای نصب سنسور دود.

پدال

پدال مکان مخفی نصب می شود و بصورت دستی توسط کاربر در هنگام رویت سرقت با فشار دست و یا پا فعال شده و آژیر را بصدا در می آورد. این وسیله بیشتر در بانک ها و فروشگاه های بزرگ که امکان سرقت مسلحانه در آنجا وجود دارد بکار برده می شود.

برقکار دزاشیب
( برقکار دزاشیب )

تجهیزات اعلام خبر

تجهیزات اعلام خطر خبر سرقت را بوسیله صدا، نور و یا تلفن اطلاع می دهند.

  • آژیر
  • فلاشر
  • تلفن کننده

آژیر

آژیر در سیستم دزد گیر به منزله اعلام کننده صوتی عمل می نماید و خطر را اعلام می کند. صدای آژیرها به طور معمول به صورت متناوب است و در ولتاژهای 24v  -12v  -9v موجود هستند. در مدار آژیرها از المان های الکترونیکی جهت ایجاد صدا استفاده می شود. و از سه قسمت اسیلاتور، تقویت کننده و بلندگو تشکیل شده است. آژیرها به طور کلی به دو نوع هستند.

  • Indoor
  • برقکار دزاشیب 
  • Outdoor
سایرن

از نوع داخلی (Indoor) است یعنی در داخل محیط و کنار تابلو نصب می شود زیرا ممکن است آژیر اصلی از تابلو دارای فاصله زیادی باشد بنابراین لازم است که حتما مخاطبین در داخل محیط یا کنار تابلو نیز صدای آژیر را متوجه شوند.

بلندگو 

بلندگو یا اسپیکر از نوع بیرونی (outdoor) است و در محیط بیرون و در فضای آزاد نصب می شود به همین دلیل آن را در درون یک کاور قرار می دهند تا آنرا در مقابل شرایط جوی و باران محافظت نماید.

فلاشر

در سیستم اعلام سرقت می توان یک فلاشر را به صورت موازی با آژیر قرار داد تا علاوه بر صدای آژیر سرقت بوسیله نور هم اعلام گردد و بصورت بصری قابل رویت باشد.

تلفن کننده

در هنگام سرقت زمانی که سیستم، خطر را تشخیص دهد، همزمان با ایجاد آلارم صوتی، دستگاه تلفن کننده وارد مدار می شود و به شماره تلفن مخاطب تماس برقرار نموده و حادثه را گزارش می کند. تلفن کننده در دو نوع آژیری و سخنگو موجود هستند که نوع سخنگوی آن کاربرد بیشتری دارد. یک تلفن کننده معمولی از چندین قسمت اصلی تشکیل شده است :

  • بدنه
  • نمایشگر
  • کی برد
  • بلندگو
  • میکروفن
برقکار تجریش
( برقکار دزاشیب )

برای نصب دستگاه تلفن کننده باید درب آنرا باز کنیم، در داخل این دستگاه چندین ترمینال جهت نصب به سیستم کنترل مرکزی وجود دارد که عبارتند از :

  • ترمینال مثبت و منفی: تغذیه دستگاه
  • ترمینال Telephone : جهت اتصال به خط تلفن
  • ترمینال Trigger : تحریک مثبت یا منفی

اعزام برقکار دزاشیب و برقکار سیار به صورت شبانه روزی برای رفع اتصالی برق.

قسمت کنترل

کلیه امور کنترل توسط این قسمت انجام می شود. مغز سیستم کنترل مرکز کنترل است و بقیه تجهیزات کنترل نیز در این قسمت بکار برده می شوند که بطور کلی عبارتند از :

  • باتری
  • ریموت کنترل
  • مرکز کنترل

باتری

سیستم دزدگیر از برق 220v AC یا برق شهر جهت فعالیت خود استفاده می نماید. اما هنگامی که برق قطع می شود یا بطور عمدی مسیر برق توسط سارق تخریب گردد، دزدگیر از باتری استفاده می نماید به همین دلیل همیشه از یک باتری در درون سیستم دزدگیر استفاده می شود.

 باتری اضطراری بر حسب مقدار آمپر ساعت تقسیم می شوند :

  1. 4Ah (آمپر ساعت) – در هنگام قطع برق ۶ ساعت فعال است.
  2. 2Ah (آمپر ساعت) – در هنگام قطع برق ۱۸ ساعت فعال است .

ریموت کنترل

ریموت کنترل به معنی کنترل از راه دور است و جهت کنترل دستگاه مرکزی بدون استفاده از سیم بکار می رود. دستگاه کنترل مرکزی معمولا در مکان هایی نصب می گردد که سارق به سادگی به آن دسترسی نداشته باشد و آنرا سریعا تخریب نکند به همین علت در اکثر موارد آنرا در مکان های بلند و مخفی نصب می کنند و بهترین راه کنترل آن بوسیله ریموت کنترل است. اعزام برقکار دزاشیب و برقکار به تمامی محدوده های منطقه یک تهران برای رفع خرابی ریموت کنترل. ریموت کنترل از یک بدنه، آنتن و برد الکترونیک نصب شده است که جهت فعالیت به یک باتری لیتیوم که درون آن است نیاز دارد. بر روی ریموت کنترل ۳ دکمه قرار دارد:

  • شاسی فعال (ARM) : روشن نمودن دزد گیر
  • شاسی غیر فعال (DISRAM): خاموش نمودن دزدگیر
  • شاسی نیمه فعال (PART SEFT) : نیمه فعال شدن دزدگیر

معمولا در هنگام خرید دو عدد ریموت کنترل با دستگاه دزدگیر موجود است اما در صورت لزوم می توان ریموت کنترل های جدیدی را به دستگاه معرفی نمود برای این کار باید طبق دستورالعمل شرکت سازنده عمل نمود.

مرکز کنترل

مرکز کنترل یا تابلوی کنترل مغز سیستم دزد گیر محسوب می شود. مرکز کنترل توسط تجهیزات تشخیص دهنده نظیر سنسورها ، اطلاعات پیرامون محیط را دریافت می کند. این اطلاعات توسط مرکز کنترل دریافت و پس از پردازش، وسایل خبر دهنده را نظیر آژیر و تلفن کننده را فعال می کند.

مهمترین مشخصه مرکز های کنترل دزدگیر تعداد زون آنها می باشد. زون (Zone) به معنی ناحیه است و این نشان دهنده این است که یک سیستم دزدگیر چند ناحیه را می تواند تحت پوشش داشته باشد. سیستم های دزدگیر در تعداد زون های ۴، ۶، ۸، ۱۲ ، ۱۶ و … موجود هستند.

مرکز کنترل از یک جعبه پلاستیکی یا فلزی ساخته شده است که دارای قسمت های مختلفی است :

بدنه ثابت

تمامی اجزای داخلی دزدگیر روی این قسمت ثابت نصب می شود و جهت نصب تابلو باید همین قسمت روی دیوار پیچ گردد.

درپوش

جهت دسترسی به اجزای داخلی مرکز کنترل باید درپوش را باز کنیم. روی درپوش قسمت کنترل قرار دارد که شامل نشانگرهای LED ، کی برد و نمایشگر دیجیتال می باشد.

نشانگرهای LED

وظیفه نمایش فعالیت دستگاه و وضعیت زون ها را نمایش می دهند.

کی برد

برای برنامه ریزی مرکز کنترل از کی برد استفاده می شود.

نمایشگر دیجیتالی

کلیه اطلاعات مرکز کنترل از طریق نمایشگر دیجیتالی نمایش داده می شود.

آنتن برقکار دزاشیب 

جهت دریافت امواج ساطع شده از ریموت کنترل بکار می رود

بلندگوی داخلی

سیستم جهت پخش صداهای داخلی به یک بلند گوی داخلی مجهز می باشد.

اگر درپوش تابلوی کنترل را باز کنیم در داخل آن قسمت های مختلفی وجود دارد که باید حتما با آنها آشنا بوده و نحوه عملکرد آنها را بدانیم. اجزای داخلی تابلوی کنترل:

  1. برد الکترونیکی اصلی: تمامی قطعات الکترونیکی و سایر اعمال ها روی این برد قرار دارند.
  2. منبع تغذیه : مرکز کنترل به برق شهر متصل می شود اما با برق 12V DC کار می کند به همین دلیل از یک ترانس کاهنده نیز در منبع تغذیه استفاده می شود.
  3. شاسی LRN : برای برنامه ریزی دستگاه بکار می رود.
  4. فيوزها : دو عدد فیوز روی برد الکترونیکی قرار دارد که اولی فیوز ۴ آمپر برای ترمینال AUX می باشد که تامین کننده ولتاژ سنسورها است.
  5. کارت رادیویی : جهت ارتباط دستگاه سرور بوسیله ریموت کنترل بکار می رود.
  6. باتری : در مواقع قطع برق دستگاه باتری ، برق مورد نیاز دستگاه را تامین می کند.
  7. ترمینال ها : سوکت هایی هستند که تمامی تجهیزات سیستم دزدگیر بوسیله آنها به دستگاه کنترل می شوند. ترمینال ها در حقیقت کلید هایی هستند که به صورت معمولی در حالت بسته هستند (NC). اگر سنسورها تحریک شوند، این کلید ها قطع می شوند و دستگاه کنترل می داند که یک سرقت در شرف وقوع است.

(اگر به برقکار دزاشیب برای خدمات برقی مانند: نصب لوستر و رفع اتصالی برق و رفع قطعی برق و هر خدمات دیگر نیاز داشتید با پارس خدمت تماس بگیرید.)